Docent Coschappen Openbare Farmacie (0,2 fte)

Docent Coschappen Openbare Farmacie (0,2 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 apr 28 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen van de UU is op zoek naar een docent stageteam openbare farmacie. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Wij zoeken een openbare apotheker die naast zijn/haar werkzaamheden in de apotheek het UPPER-team wil komen versterken. Het betreft een deeltijdfunctie van 0,2 fte. Over de concrete invulling (1 dag/week, gespreid over de week of geclusterd) kan worden overlegd.

Uw taken zijn:

  • het beoordelen van de (openbare apotheek) coschappen van studenten, op basis van het portfolio of het verslag van de student en de daarin opgenomen beoordeling door de coschap-begeleider;
  • het verzorgen van onderwijsbijeenkomsten waarin studenten in groepen van 8 tot 12 studenten hun coschap-ervaringen uitwisselen (sturing geven aan leerproces, uitbreiding inzicht in openbare farmacie);
  • inbreng geven vanuit de openbare farmacie in het UPPER team inzake het coschapprogramma, de leerdoelen, beoordeling van studenten en de samenwerking met de openbare farmacie;
  • incidenteel bijdragen aan onderwijsbijeenkomsten binnen de experiential learning cursussen waarin cursorisch onderwijs is gekoppeld aan een coschap in de openbare apotheek.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

U bent werkzaam als specialist openbaar apotheker en heeft ervaring in en affiniteit met de begeleiding van studenten van de apothekersopleiding en/of apothekers in opleiding tot specialist openbaar apotheker. Als farmaceutisch zorgverlener bent u een goed rolmodel voor de studenten van onze opleiding.

U beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • u hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden van studenten tijdens de coschappen of bij de vervolgopleiding;
  • u hebt een visie op de evoluerende rol van apotheker tot zorgverlener;
  • u werkt graag in teamverband, kan zowel feedback geven als feedback ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,2 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.672,- en maximaal € 4.274,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences and Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 6.500 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht verzorgt innovatief onderwijs op het terrein van de farmacie en de farmaceutische wetenschappen. Het departement verzorgt drie opleidingen, te weten de bacheloropleiding Farmacie, de masteropleiding Farmacie en de masteropleiding Drug Innovation. Daarnaast participeert het departement in de Engelstalige, online master Eu2P (European Program in Pharmacovigilance and Pharmacoepidemiology). Ruim duizend studenten volgen aan het departement hun onderwijs dat een innovatieve onderwijsaanpak heeft en goed aansluit op de beroepspraktijk. Op een actieve en zelfstandige manier worden niet alleen de kennis, maar ook de vaardigheden verworven die een apotheker of farmaceutisch onderzoeker nodig heeft om goed te functioneren. Naast farmaceutische kennis worden ook vaardigheden geleerd zoals academisch denken, praktische vaardigheden, communicatieve vaardigheden, het kritisch beoordelen van informatie en samenwerken. Al vroeg in de studie wordt geleerd de opgedane kennis toe te passen in de praktijk. In deze functie verzorgt u het stage-onderwijs van het departement Farmaceutische Wetenschappen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 8 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1026581

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you