Project Manager voor minimaal 0.8 fte

Project Manager voor minimaal 0.8 fte

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 28 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De taken in deze veelzijdige functie zijn het verder ontwikkelen en vormgeven van het postacademisch onderwijs voor JADS. Als tijdelijke vervanging van een van de huidige opleidingscoördinatoren verzorg je de totale informatievoorziening rondom de opleidingen. Je fungeert als spin in het web tussen diverse partijen die betrokken zijn bij het onderwijs. Je organiseert in samenwerking met de opleidingsdirecteuren van de verschillende programma’s het onderwijs; denk hierbij aan studiegids, digitale onderwijsomgeving, benaderen van docenten, locatie en catering etc.

 

Als Project Manager denk je mee over het opzetten van procedures en systemen om de organisatie optimaal in te richten. De focus zal hierbij vooral liggen op de verdere professionalisering van recruitment van deelnemers aan de diverse Professional Education programma’s. Voor de deelnemers aan postacademische opleidingen ben jij de vraag- en adviesbaak. Je pikt signalen op uit de markt en van klanten, je adviseert (potentiele) deelnemers en organisaties over de opleidingen.

 

Naast de recruitment taak zul je ook actief betrokken worden bij de ontwikkeling van nieuwe opleidingsprogramma’s die in 2020 e.v. van start zullen gaan.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde academische of HBO-opleiding,
 • Een opleiding op gebied van onderwijs- of opleidingskunde is een pre
 • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring in het hoger -en postacademisch onderwijs alsmede ervaring met recruitment van deelnemers in executive onderwijs.
 • Ervaring in onderwijscoördinatie en/of studieadvisering is een pre
 • Klantgerichtheid en flexibiliteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Je werkt efficiënt en accuraat, bent in staat snel te kunnen schakelen tussen diverse partijen en taken en je hebt inzicht in processen.
 • Je bent organisatorisch sterk, werkt zelfstandig maar bent ook gericht op verbinding en bent collegiaal
 • Je bent oplossings- en servicegericht
 • Aangezien de uitvoering van de meeste programma’s bij JADS op vrijdag plaatsvindt, ben je in elk geval op deze dag beschikbaar om te werken.
 • Je standplaats is Den Bosch, maar je bent bereid ook in Tilburg te werken voor Professional Learning mocht dat nodig zijn.
 • Je houdt van de hectiek die de uitvoering van het onderwijs met zich mee kan brengen.

 

Heb jij daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden en zeer goede kennis van het Nederlands en Engels in woord en geschrift, dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Vanuit Academic Services word je primair ingezet voor de Professional Education activiteiten bij het Jheronimus Academy of Data Science, locatie te ’s Hertogenbosch. Indien de situatie daarom vraagt kun je ook ingezet worden voor de Professional Learning activiteiten in Tilburg.

 

Voor deze tijdelijke positie met een omvang van minimaal 0.8 fte bieden wij een jaarcontract. Een verlenging is afhankelijk van functioneren en financiële middelen. Het salaris bedraagt minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het UFO profiel projectmanager 4 is van toepassing.

Werkgever

Jheronimus Academy of Data Science

Brabant kent een lange traditie van innovatie, waarbij nauw wordt samengewerkt. Een uniek voorbeeld hiervan is het initiatief Jheronimus Academy of Data Science. Onder deze naam bundelen de Brabantse universiteiten, de provincie Brabant en de gemeente Den Bosch de krachten op het gebied van big data.

 

De samenwerking komt voort uit de grote vraag naar arbeidskrachten met knowhow over big data. Ondernemingen en andere organisaties geven aan dat ze veel dataspecialisten nodig hebben. Ze zoeken mensen die de techniek doorgronden én kennis hebben over de maatschappelijke, zakelijke en juridische aspecten: T-shaped people, zoals ze dat noemen.

 

Jheronimus Academy of Data Science is een ambitieus initiatief. Het biedt zeven bachelor- en masteropleidingen aan op drie locaties (TU Eindhoven, Tilburg University en Mariënburg Den Bosch). Op termijn is plaats voor maar liefst 1.500-2.000 Data Science-studenten uit de hele wereld. De opleidingen zijn innovatief en hebben een multidisciplinair karakter. Dit geldt helemaal voor de hoofdvestiging in Den Bosch. Daar werken onderzoekers en studenten nauw samen met ondernemingen in een uniek onderwijsconcept.

 

Jheronimus Academy of Data Science biedt naast de fulltime master ook (parttime) Professional Education Programs, gericht op data science professionals, in zowel open als maatwerk opleidingen.

 

Tilburg University

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen, door het aanbieden van executive onderwijs, postacademisch onderwijs en door wetenschappelijk onderzoek. Wij onderhouden intensief contact met de samenleving, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Tilburg University streeft er naar om op al haar wetenschapsgebieden een prominente positie in te nemen. Wij behoren op onderdelen tot de beste van Europa en willen deze positie waar mogelijk uitbouwen.

 

Sinds vorig jaar biedt het Professional Learning Support Team ondersteuning aan faculteiten bij de ontwikkeling en uitvoering van postacademische programma’s.

Specificaties

 • Leidinggevende functies
 • max. 40 uur per week, tijdelijk
 • Universitair
 • 16205

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps