Risk & Control Officer

Risk & Control Officer

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 28 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Internal Audit & Compliance heeft als belangrijkste taak om de organisatie op objectieve en onafhankelijke wijze zekerheid te verschaffen ten aanzien van de interne (risico) beheersing, en te adviseren omtrent verbetermaatregelen.

 

Als Risk & Control Officer ben je verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de risicobeheersing, het attenderen van de organisatie op bestaande risico’s en het adviseren over beheersmaatregelen. Bovendien ben je vraagbaak voor de organisatie op het gebied van interne beheersing.

 

Jouw belangrijkste kerntaken:

 • Opzetten en onderhouden van een Risk Control Framework (inclusief tax control framework in verband met horizontaal toezicht) op basis van COSO.
 • Sparringspartner en coach organisatie ten behoeve van risico- en procesmanagement
 • Signaleren risico’s en verbetermaatregelen in activiteiten
 • Inventariseren en analyseren risico’s in samenwerking met proces eigenaren.
 • Uitvoeren van controles.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je combineert analytisch vermogen met een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om de organisatie helder te adviseren over risico’s en beheersmaatregelen zowel in het Nederlands als in het Engels. Je verbindt hierbij de diverse disciplines met elkaar. Je bent doortastend, flexibel (je vindt het leuk om ad hoc taken op je te nemen) en onafhankelijk.

 

Wat je verder meebrengt:

 • Academisch werk- en denkniveau met relevante werkervaring op het gebied van risico management (2-5 jaar) met affiniteit voor onderwijs en ervaring in data-analyse.
 • Integriteit, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, organisatiesensitiviteit
 • Analytisch, resultaatgericht en proactief
 • Eigenaarschap, kwaliteitsbewustzijn

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van een jaar (met uitzicht op vast) Inschaling in  salarisschaal 12 volgens de CAO der Nederlandse Universiteiten. De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel.

Afdeling

Executive Services

De divisie Executive Services (ES) van University Services is verantwoordelijk voor de algemene strategie en het instellingsbeleid van Tilburg University, bestuurlijke relaties, internal audit, bestuurlijk-juridische zaken en medezeggenschap. Je gaat werken binnen een van de afdelingen Legal Affairs, Internal Auditing of Management Support, en samen met je collega’s ondersteun je op betrokken loyale wijze het College van Bestuur bij de ontwikkeling en uitvoering van de bestuurlijke agenda en bedrijfsvoeringsagenda van de Tilburg University. De divisie Executive Services wordt aangestuurd door de Secretaris van de Universiteit.

Divisie Executive Services

Specificaties

 • Beleids- en staffuncties
 • max. 40 uur per week, tijdelijk
 • Universitair
 • 16124

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps