ANIOS Maag-, Darm-, en Leverziekten (MDL)

ANIOS Maag-, Darm-, en Leverziekten (MDL)

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 31 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een rol als arts niet in opleiding tot specialist en heb je affiniteit met maag-, darm-, en leverziekten? Dan zoeken we jou.

In jouw rol als arts niet in opleiding tot specialist (anios) verricht je klinische taken onder supervisie van een van de MDL-artsen. Je draagt medeverantwoordelijkheid voor de zorg voor patiënten op de verpleegafdeling. Je maakt tevens onderdeel uit van het consultenteam MDL met consulten op de Spoedeisende Hulp en op andere afdelingen en IC's. Ook ga je meedraaien in de diensten.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die het artsenexamen heeft behaald. Het is een pre als je ook klinische ervaring hebt. Daarnaast kun je goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Bovendien heb je affiniteit met het specialisme van de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een fulltime dienstverband van 46 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.759,- (schaal 11A, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Specificaties

  • Medisch personeel (ANIOS, AIOS, Specialisten)
  • Gezondheid
  • max. 46 uur per week, tijdelijk
  • max. €4759 per maand
  • Universitair
  • B.19.EK.EO.22

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps