PhD-kandidaat kwaliteit van zorg voor patiënten met kritische been ischemie

PhD-kandidaat kwaliteit van zorg voor patiënten met kritische been ischemie

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 24 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen dit promotietraject kijkt u, gebruikmakend van bestaande ziekenhuisregistraties, naar de uitkomsten en kosten van twee behandelopties bij deze groep patiënten, namelijk continue revascularisatie of directe amputatie, en identificeert u voorspellers om te gebruiken in een risicoscore systeem en besluitvorming. Daarnaast onderzoekt u de variatie in besluitvorming voor deze patiëntenpopulatie onder Nederlandse en Belgische vaatchirurgen, en onderzoekt u in een prospectieve studie in welke mate patiënten voldoende winst ervaren in hun dagelijks leven als gevolg van de interventies. Het project dient te resulteren in een joint PhD van de universiteiten van Leiden en Leuven.

In het kort:

  • U wilt werken in een PhD-traject

  • U hebt een mastergraad in Gezondheidswetenschappen, Biomedische wetenschappen, Epidemiologie of Psychologie (methoden en technieken)

  • U werkt zowel in Leuven als Leiden

  • U doet onderzoek naar geleverde zorg bij kritische been ischemie

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

U hebt een afgeronde masterstudie Gezondheidswetenschappen, Biomedische wetenschappen of Epidemiologie, met belangstelling voor statistische methoden en technieken. Voor deze functie werkt u deels in Leiden en deels in Leuven, in overleg en afgestemd op het project. Enige werkervaring in een klinische omgeving heeft sterk de voorkeur, net als ervaring met programmeren (of het linken van databases) en het gebruik van verschillende software analysepakketten (SAS, SPSS, R, etc.). Bij voorkeur heeft u minimaal één (internationale) wetenschappelijke publicatie op uw naam staan. U kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Uiteraard spreekt u naast Nederlands ook vloeiend Engels.

Arbeidsvoorwaarden

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. U krijgt in eerste instantie een proeftijdaanstelling voor één jaar, met uitzicht op een promotietraject bij goede uitkomsten van de tussentijdse evaluatiemomenten tijdens de periode van deze proeftijdaanstelling. Het salaris bedraagt € 2.357,- bruto per maand. Bij een vervolgaanstelling  in een promotietraject zal dit oplopen tot € 3.020,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal OIO, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Biomedical Data Sciences

Als promovendus wordt u aangesteld bij de afdeling Biomedical Data Sciences, sectie Medische Besliskunde van het LUMC. Binnen de sectie Medische Besliskunde werken artsen, epidemiologen, statistici en andere professionals samen op het terrein van het meten en verbeteren van Kwaliteit van Zorg, zelfmanagement en gedeelde besluitvorming, voorspelmodellen ter ondersteuning van besluitvorming en economische analyse. Het huidige onderzoeksproject maakt deel uit van het profileringsgebied ‘Innovation in Health Strategy and Quality of Care’. In de projecten wordt nauw samengewerkt met klinische afdelingen en met andere binnen- en buitenlandse onderzoeksinstellingen. Voor het huidige project wordt specifiek samengewerkt met de afdelingen Vaatchirurgie in Leuven en het LUMC, Management Informatie Rapportering in Leuven en de afdelingen Medische Statistiek en Epidemiologie (LUMC). Vanwege het gezamenlijke project werkt u daarnaast ook in UZ Leuven (België) in onderlinge afstemming en afhankelijk van fase van het project.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week, tijdelijk
  • max. €3020 per maand
  • Universitair
  • D.19.MS.MP.02

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps