Coördinator Honours College

Coördinator Honours College

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 24 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Honours College is een interfacultair honoursprogramma dat bachelorstudenten die meer willen en kunnen de kans geeft om hun talenten verder en sneller te ontwikkelen dan in het reguliere bacheloronderwijs mogelijk is. Het Honours College is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de zeven faculteiten en het bureau van de Honours Academy. Samen met de programma-assistent en een student-assistent bent u verantwoordelijk voor de bovenfacultaire ontwikkeling van het Honours College.

Als coördinator Honours College ontwikkelt u Honours College-breed onderwijsbeleid, faciliteert u de afstemming tussen de verschillende betrokkenen binnen het Honours College, coördineert u de kwaliteitszorg, analyseert u knelpunten en formuleert u daarvoor mogelijke oplossingen. Verder levert u input aan de Honours College Adviesraad. U doet dit in nauw overleg met de Dean en onderwijsdirecteur van de Honours Academy, de facultaire onderwijscoördinatoren en de profileringshoogleraren. U hebt daarbij oog voor de verschillende belangen. Verder weet u tegenstelingen te overbruggen om tot een gezamenlijk resultaat te komen en zet u daarbij uw visie op onderwijsontwikkeling en uw overtuigingskracht in.

De coördinator Honours College verricht ook werkzaamheden voor de Honours Academy in het algemeen.  Zo ondersteunt u de onderwijsdirecteur  bij het opstellen van reglementen, draagt u zorg voor het verzamelen, interpreteren, bewerken en aanleveren van informatie voor het jaarverslag en bereidt u samen met de onderwijsdirecteur vergaderingen van de Honours Council voor.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

 • U heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren van onderwijsbeleid in een hoger-onderwijsomgeving;

 • U heeft een universitaire masteropleiding (of gelijkwaardige opleiding) afgerond;

 • U beschikt over uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.

 • U bent gericht op samenwerken en streeft naar een gezamenlijk resultaat met andere coördinatoren;

 • U functioneert goed in een complexe organisatie en houdt daarbij rekening met verschillende belangen;

 • U brengt uw voorstellen met enthousiasme en weet anderen te winnen voor uw plannen.

Arbeidsvoorwaarden

een uitdagende functie binnen een innovatieve omgeving. Aanstelling (0,8 - 1,0 fte) vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van gebleken geschiktheid en beschikbare middelen.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €2.709 en maximaal €4.274 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair); Beleids- en staffuncties; Onderwijs
 • 30—40 uur per week, tijdelijk
 • €2709—€4274 per maand
 • Universitair
 • 19-117

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Sterrenwachtlaan 11, 2311 GW, Leiden

Bekijk op Google Maps