Researchverpleegkundige Neurologie

Researchverpleegkundige Neurologie

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 7 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij momenteel verpleegkundige, maar toe aan een volgende uitdaging? Wil je meewerken aan baanbrekend onderzoek in de neurologie? Voor onze afdeling Neurologie zijn wij per direct op zoek naar een researchverpleegkundige voor 32 uur per week.

Samen met ons studieteam werk je aan het voorbereiden, plannen en uitvoeren van (wetenschappelijk) onderzoek. Je plant en maakt afspraken met patiënten en hun mantelzorgers en de diverse medische afdelingen binnen het LUMC. Je functioneert hierbij als het aanspreekpunt voor de patiënt. Verder richt jij je op het waarborgen van een optimale lokale en externe logistiek met sponsoren, farmaceuten en laboratoria. Ook valt het assisteren bij toedienen van intrathecale studiemedicatie (middels een ruggenprik), bloedprikken, het afnemen van vragenlijsten en het verrichten van metingen (onder andere UPDRS en UHDRS, specifieke meetinstrumenten om patiënten met de ziekte van Parkinson en Huntington beter in kaart te brengen) onder jouw verantwoordelijkheid. Kortom, als researchverpleegkundige heb je een sleutelfunctie in de organisatie en het uitvoeren van klinische trials en ander patiëntgebonden wetenschappelijke onderzoeken. Ga jij deze uitdaging aan?

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige met een hbo-diploma die wil bijdragen aan topklinische zorg en wetenschap die de afdeling Neurologie levert. Je bent een goede coördinator en kunt zowel zelfstandig als in een team werken en dingen aanpakken. Je hebt affiniteit met het werken met patiënten met chronische (neurologische) ziekten en je hebt een opleiding in Good Clinical Practice of de bereidheid deze te volgen gedurende je aanstelling. Daarnaast heb je ervaring met het werken met Word en Excel. Je bent organisatorisch onderlegd en kunt zelfstandig en nauwgezet plannen. Het geven van trainingen en onderwijs behoort in een later stadium tot de mogelijkheden. Ervaring met het uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek is een pré maar geen vereiste. Als je ook nog over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel in het Nederlands als in het Engels, ben jij de kandidaat die we zoeken!

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. Je kan per direct, nog wel afhankelijk van aanstellings-procedures, starten met deze functie. Eventueel later starten is een optie. Je wordt aangesteld voor twee jaar, met mogelijkheid voor verlenging. Je werkdagen zijn in overleg maar met voorkeur van maandag tot en met donderdag.

Afdeling

polikliniek Neurologie

Als researchverpleegkundige maak je deel uit van het onderzoeksteam Neurologische Bewegingsstoornissen op de polikliniek Neurologie. Dit team bestaat uit arts-onderzoekers, neurologen, psychologen en een gespecialiseerd verpleegkundige. De afdeling Neurologie is een landelijk expertisecentrum voor patiënten met de ziekte van Huntington en de ziekte van Parkinson, in het bijzonder voor diepe hersenstimulatie. Wij streven ernaar onderzoek en zorg voor deze kwetsbare groepen zo goed mogelijk te integreren. Onze afdeling neemt deel aan een diverse internationale trials en onderzoeken bij patiënten met Neurologische Bewegingsstoornissen.

Specificaties

  • Verpleging en Verzorging; Patiëntenzorg: Overig; Medisch personeel (ANIOS, AIOS, Specialisten)
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week, tijdelijk
  • max. €3508 per maand
  • HBO
  • C.19.JM.ML.11

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps