Immigration Consultant International Admissions & Immigration team (0,6 fte, tijdelijk)

Immigration Consultant International Admissions & Immigration team (0,6 fte, tijdelijk)

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 28 mrt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je verricht, samen met de drie andere immigration consultants, alle taken die horen bij de immigratieprocedures voor internationale studenten en draagt zorg voor het goede verloop hiervan. Je houdt je bezig met de afhandeling van verschillende soorten (visum)aanvragen. Je hebt hierbij te maken met verschillende soorten aanvragen en processen en je begeleidt internationale studenten bij hun Nederlandse immigratieproces.

 

Het is van belang om de voortgang van de vele tegelijk lopende dossiers zelfstandig te bewaken en indien nodig actie te ondernemen richting de betrokken partij(en). Je hebt veel (mail)contact met studenten en daarnaast heb je regelmatig contact met interne partijen (schools, Student Administration, etc.) en externe organisaties (IND, GGD, gemeente, etc.). Je vertegenwoordigt het International Admissions & Immigration team tijdens de Registration Day(s) en de TOP-week. Verder houd je je o.a. bezig met de visiting hours, het verbeteren van processen, het verzorgen van verlengingsaanvragen en afmeldingen en het updaten van informatievoorziening.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • minimaal een HBO-opleiding heeft afgerond,
 • goede sociale en interculturele vaardigheden heeft;
 • aantoonbare (administratieve) werkervaring heeft;
 • beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;
 • accuraat en stressbestendig is, snel kan schakelen en goed overzicht houdt;
 • nauwkeurig, efficiënt, pro-actief en studentgericht is;
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift heeft;
 • affiniteit heeft met internationale studenten en werken in het hoger onderwijs;
 • goede computervaardigheden heeft en de MS Office programma's (Word, Excel en Outlook) beheerst;

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3445,- bruto per maand (UFO-functie Medewerker Studentenzaken, niveau 2 / salarisschaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten). Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende faciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Het betreft een tijdelijke functie tot 31 december 2019.

Afdeling

Academic Services

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs-, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. De divisie wordt aangestuurd door de directeur Academic Services en de adjunct directeuren Onderwijs en Onderzoek.

Academic Services

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair)
 • max. 24 uur per week, tijdelijk
 • HBO
 • 16234

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps