Physician Assistant in opleiding

Physician Assistant in opleiding

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 7 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In jouw uitdagende rol als physician assistant verleen je, onder supervisie van de neurochirurg, medische zorg aan je patiënten. Je bent continu bezig met het ontwikkelen, evalueren en optimaliseren van het zorgbeleid op onze afdelingen. Daarnaast begeleid je neurologieassistenten die stage lopen, anios, coassistenten en verpleegkundigen om samen tot de beste zorg te komen. Verder lever je in deze diverse rol ook een bijdrage aan poliklinische spreekuren. Als physician assistant vervul je de taken van een zaalarts. Daardoor ben je een belangrijke schakel bij het realiseren van kwaliteit en continuïteit van de medische zorg op de verpleegafdelingen. Uiteraard staat de patiënt hierin centraal.

Samenvatting
 • Je volgt de opleiding tot physician assistant op de Neurochirurgie

 • Je hebt een begeleidende rol voor andere teamleden

 • Je draagt bij aan de innovaties in het zorgbeleid van de afdeling

 • Je verleent medische zorg, samen met de neurochirurg

 • Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden

 

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt hbo-V afgerond en bent BIG-geregistreerd verpleegkundige. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent op zoek naar nieuwe uitdaging in je verpleegkundige carrière. Je hebt affiniteit met het specialisme neurochirurgie en bent een organisatietalent en beschikt over doorzettingsvermogen om de combinatie van werken en leren tot een succes te maken. Daarnaast ben je in staat verschillende taken te combineren en kun je snel schakelen. Je kunt prima zelfstandig functioneren, bent stressbestendig en leergierig. Tot slot, je hebt binding met onderwijs en het opleiden van arts-assistenten.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 32-36 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.969,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Neurochirurgie

Het specialisme neurochirurgie beschikt over veertien bedden op de verpleegafdeling en drie MC-bedden. Per 2021 wordt het aantal bedden uitgebreid. Patiënten komen uit heel Nederland en het buitenland vanwege de topreferentie zorg van het LUMC. De maatschap Neurochirurgie bestaat uit tien neurochirurgen, daarnaast werken er arts-assistenten in opleiding en arts-assistenten niet in opleiding en een physician assistant. We leveren kwaliteit door samen onze afdeling vorm te geven en doorlopend te werken aan optimalisatie als team en als individuele professionals. De afdeling Neurochirurgie van het LUMC is onderdeel van het regionale centrum Neurochirugisch Cooperatief Holland (NcCH). Dit is een samenwerking tussen neurochirurgie afdelingen in Leiden, Den Haag, Leiderdorp en Hoofddorp. De aandachtspunten van het centrum liggen bij: wervelkolomaandoeningen, schedelbasistumoren, neurovasculaire aandoeningen en zenuwletsel. Het Neurochirurgisch Cooperatief Holland is verantwoordelijk voor centrale aansturing en coördinatie van de neurochirurgische zorg in de regio. Er wordt intensief samengewerkt met centra in de regio om de patiënt zo adequaat mogelijk te helpen.

Specificaties

 • Verpleging en Verzorging
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week, tijdelijk
 • max. €3969 per maand
 • HBO
 • C.19.JM.ML.12

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps