Medewerker stagebureau/onderwijsondersteuning Graduate School of Teaching (0,8 fte)

Medewerker stagebureau/onderwijsondersteuning Graduate School of Teaching (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mrt 25 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het stagebureau van de Graduate School of Teaching (GST) is het schakelpunt binnen de lerarenopleidingen van de Universiteit Utrecht waar studenten en stagescholen aan elkaar gekoppeld worden.

In de functie van medewerker stagebureau/onderwijsondersteuning GST voer je diverse taken uit met betrekking tot de planning en organisatie van stages en van het onderwijs, je:

 • stelt prognoses op voor de te werven stageplaatsen;
 • onderhoudt contacten met scholen;
 • stemt af met de stagecoördinator van de GST;
 • communiceert proactief over het stageproces met betrokken scholen, studenten, docenten en collega’s;
 • zorgt dat alle studenten een passende stageplaats hebben.
Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor goede ondersteuning van docenten en studenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taken als het organiseren en uitvoeren van diploma-uitreiking, cursus- en curriculumevaluaties, cursusinschrijving, maar ook het beantwoorden van telefoon en e-mails. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Onderwijs- en Studentzaken (OSZ). Je werkt in een klein team van betrokken collega’s en hebt veel contact met studenten en docenten van de lerarenopleidingen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega:

 • met hbo-werk- en denkniveau;
 • die flexibel, accuraat, initiatiefrijk en stressbestendig is;
 • die constructief meedenkt over verbetermogelijkheden en hier actief naar handelt;
 • die zelfstandig kan werken;
 • die goed kan werken met Microsoft Office (Excel, Outlook en Access) en bij voorkeur bekend is met administratieve systemen als Osiris en Blackboard;
 • die goed kan samenwerken in een dynamische omgeving;
 • met een klantgerichte instelling die het belang van de organisatie niet uit het oog verliest;
 • die beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • die bij voorkeur op woensdag en vrijdag kan werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren kan de aanstelling worden verlengd. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.261,- en maximaal € 3.445,- (schaal 7 of 8 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen is een toonaangevende faculteit voor wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs in de gedrags- en maatschappijwetenschappen. De faculteit herbergt de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie en sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Education and Learning en Methodology and Statistics.

De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma’s. De faculteit telt ongeveer 850 medewerkers, die ieder op eigen wijze bijdragen aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoeken en helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

De Graduate School of Teaching (GST) is een samenwerkingsverband tussen de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen, Geesteswetenschappen, Recht, Economie, Bestuur en Organisatie en Sociale Wetenschappen. De faculteit Sociale wetenschappen is penvoerder van de GST. In de GST zijn de lerarenopleidingen voor het voortgezet onderwijs binnen de Universiteit Utrecht ondergebracht.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 32 uur per week, tijdelijk
 • €2261—€3445 per maand
 • HBO+
 • 1034021

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps