Recovery medewerker (1,0 fte)

Recovery medewerker (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 apr 14 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De recovery medewerker is de spin in het web van de recovery ruimte te midden van een dynamische en multidisciplinaire omgeving. Hij/zij draagt de verantwoordelijkheid voor de recovery, niet alleen van patiënten uit de operatiekamers maar ook van dieren die een niet-operatieve ingreep hebben ondergaan. De recovery medewerker heeft een actieve rol in de communicatie met dierenartsen, eigenaren, anesthesiemedewerkers, paraveterinairen en studenten. Het geven van onderwijs en begeleiden van anesthesie studenten in de recoveryruimte is een belangrijk onderdeel van de functie. Ook het toedienen van intramusculaire pre-medicaties, het plaatsen van intraveneuze braunules, en het observeren van gesedeerde dieren voorafgaande aan een algehele anesthesie zullen tot de routine werkzaamheden behoren. Op rustige momenten wordt verwacht dat hij/zij tevens flexibel inzetbaar is binnen het operatiecentrum.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een gediplomeerde paraveterinair met ruime ervaring in zowel dierverpleging als anesthesie, bij voorkeur opgedaan in een tweede- of derdelijns kliniek. De medewerker is geroutineerd en zelfverzekerd wat betreft essentiële handelingen zoals endotracheale intubatie en resuscitatie. Waarbij de kennis van anesthetische farmaca en monitoring van de patiënt op een hoog niveau ligt. Goede communicatieve eigenschappen zijn vanzelfsprekend, net zoals goed kunnen
overdragen en samenwerken en presteren onder stressvolle omstandigheden. Het team zoekt een leuke collega die met plezier in teamverband werkt en het coachen van studenten leuk vindt. Zelfstandigheid en een anticiperende manier van werken zijn noodzakelijk voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 1,0 fte voor de duur van één jaar Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,- (schaal 6 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Bij het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren tot op het hoogst specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en waar maar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Specificaties

  • Paramedische Patiëntenzorg
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week, tijdelijk
  • €1992—€2770 per maand
  • MBO
  • 1034697

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps