Coördinator Projectcontrol

Coördinator Projectcontrol

Geplaatst Deadline Locatie
5 apr 25 apr Leiden

Functieomschrijving

Als Coördinator Projectcontrol fungeer je als aanspreekpunt voor de wetenschappers bij 2e of 3e geldstroomprojecten. Je adviseert bij het opstellen van de begroting en tijdens de uitvoering van het project over de verschillende financiële aspecten. Bij afronding van een project ben je de contactpersoon naar de interne en externe accountant.
Je bent tevens verantwoordelijk voor het team Projectcontrol en je coördineert de werkzaamheden en zorgt daarnaast voor het verder professionaliseren en harmoniseren van de activiteiten en werkzaamheden op het gebied van onder andere de informatievoorziening en het financieel beheer van de projecten. Je geeft leiding aan drie medewerkers en je vertegenwoordigt de faculteit en de afdeling in diverse universitaire en facultaire overleggen en projecten. 

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

 • Je bent een communicatieve, proactieve en flexibel ingestelde professional die gericht is op het adviseren aan en het ondersteunen van de wetenschappers en het management;

 • Afgeronde academische opleiding op bedrijfseconomisch terrein;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie;

 • Leidinggevende capaciteiten en adviesvaardigheden;

 • Een klant- en oplossingsgerichte werkstijl;

 • Een scherp analytisch vermogen, verbindings- en overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit;

 • Ervaring met onderzoeksubsidies van de EU en NWO;

 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten.  Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je  nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden

Mobiliteit

Het beleid van de Universiteit Leiden is erop gericht de arbeidsmobiliteit binnen de universiteit te stimuleren. In dit kader word je – bij een vast dienstverband - in jouw functie benoemd benoemd voor een periode van vier jaar. Uiteraard betekent dit dat de Universiteit Leiden zich met u verantwoordelijk acht voor de zorg voor een passend vervolg van uw loopbaan na deze periode, hetzij in deze functie hetzij in een functie elders. 

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn. 

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Faculteit Geesteswetenschappen

geesteswetenschappen

https://www.universiteitleiden.nl/en/humanities

Additionele informatie

De Faculteit Geesteswetenschappen is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Ons universitaire motto ‘Bij ons leer je de wereld kennen’ brengen wij dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Hierin wordt de organisatie ondersteund door een professionele staf. Met 930 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 25 bacheloropleidingen voor ruim 7.200 studenten. Meer informatie http://www.universiteitleiden.nl/geesteswetenschappen.  

De afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ) van de faculteit is verantwoordelijk voor zowel de totstandkoming van de verschillende facultaire planning & control producten als het adviseren en ondersteunen de verschillende onderdelen van de faculteit en het Faculteitsbestuur op financieel gebied. De afdeling bestaat uit een team Business control en een team Projectcontrol. De Coördinator Projectcontrol is verantwoordelijk voor het team Projectcontrol en valt direct onder het hoofd van de afdeling.

Specificaties

 • Beleids- en staffuncties; Financiën
 • 36—40 uur per week, tijdelijk
 • €3637—€4978 per maand
 • Universitair
 • 19-087

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Cleveringaplaats 1, 2311 BD, Leiden

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Monique van der Arend, hoofd FEZ, telefoon 071-527 2406, e-mail m.j.m.van.der.arend@hum.leidenuniv.nl.

Solliciteren
Je kunt tot en met 24 april 2019 online solliciteren via de button 'Solliciteren' middels een motivatiebrief en cv.

Solliciteren kun je doen via de sollicitatiebutton, op de emailadressen worden geen sollicitaties in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Leiden). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Monique van der Arend, hoofd FEZ, telefoon 071-527 2406, e-mail m.j.m.van.der.arend@hum.leidenuniv.nl.

Solliciteren
Je kunt tot en met 24 april 2019 online solliciteren via de button 'Solliciteren' middels een motivatiebrief en cv.

Solliciteren kun je doen via de sollicitatiebutton, op de emailadressen worden geen sollicitaties in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 25 apr 2019.