Medewerker technische ondersteuning (0,6 - 0,8 fte)

Medewerker technische ondersteuning (0,6 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 31 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

University College Roosevelt zoekt een lid voor de technische staf met een sterk profiel op het gebied van mechanische, elektrische en/of mechatronische ondersteuning. De nieuwe medewerker zal helpen bij het ontwikkelen en begeleiden van project-gebaseerde cursussen gerelateerd aan mechanisch, elektrisch, mechatronisch productontwerp en zal helpen bij het begeleiden van studentenprojecten. Verder zal het personeelslid het ontwerp en de realisatie van de projectfaciliteiten coördineren en verantwoordelijk zijn voor hun onderhoud en organisatie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft:

- een hbo- (of gelijkwaardig) diploma in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
- ervaring met het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van een technische faciliteit (bij voorkeur voor educatieve ondersteuning);
- onderwijservaring (bij voorkeur op universitair bachelorniveau);
- uitstekende Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en gesproken), minimaal CEF-niveau B2;
- affiniteit met (en bij voorkeur leservaring in) Project Based Learning;
- affiniteit met de Liberal Arts and Sciences en zijn benadering van het lesgeven.

Arbeidsvoorwaarden

UCR biedt een arbeidsovereenkomst waarvan de duur en de proefperiode (indien van toepassing) nader overeen te komen zijn. Het dienstverband bedraagt 0,6 - 0,8 fte (24 - 32 uur per week), beginnend in mei-juni 2019 (afhankelijk van beschikbaarheid). Je gaat werken aan het University College Roosevelt in Middelburg.

 

Salaris zal gebaseerd zijn op VSNU-salarisschalen in het bereik van min. schaal 9 tot max. schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten. Woon-werkkosten binnen Nederland worden gedeeltelijk vergoed volgens het beleid.

Bovendien biedt UCR secundaire voordelen zoals: 

 • eindejaarsbonus (8,3%);
 • vakantietoeslag (8%);
 • pensioenregeling bij ABP;
 • keuzemodel arbeidsvoorwaarden;
 • vakantieverlofuren van 232 per jaar op basis van fulltime dienstverband.

Werkgever

University College Roosevelt (UCR) is één van de Engelstalige International Honours Colleges van de Universiteit Utrecht. Het personeel en de studenten vormen een levendige academische gemeenschap met een bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences (LAS). Studenten komen van over de hele wereld en volgen een breed en intensief studieprogramma in de historische stad Middelburg, waar ze wonen op de centraal gelegen stadscampus.

De lessen hebben een groepsgrootte van gemiddeld 22 studenten en omvatten permanente evaluatie en een hoog niveau van interactie met docenten. Na hun afstuderen zetten UCR afgestudeerden hun studiecarrière voort in masterprogramma's over de hele wereld. UCR is een levendige broedplaats voor diegenen die een verschil willen maken in de wereld. 

Het leidende idee achter de LAS is dat het onderwijs van BSc-studenten zowel breed als diep leren moet omvatten in een schat aan academische disciplines en vaardigheden. UCR is altijd een van de brede LAS opleiding geweest met sterke afdelingen in Arts & Humanities, Social Science en Science. Gezien de steeds grotere invloed van technologie in ons dagelijks leven en bij de productie van kennis zal UCR vanaf 2020 een afdeling Engineering lanceren. UCR ligt in het hart van de Schelde-delta, dus kwesties als zeespiegelstijging, klimaatverandering, vermindering van de biodiversiteit, opwekking van duurzame energie, ontzilting, vervuiling en afvalbeheer zijn de sleutelwoorden. Engineering cursussen zullen zich richten op high-tech oplossingen, duurzame materialen en het verbinden van inzichten uit engineering met het brede LAS-perspectief. Engineering Department UCR begint in 2019 een pioniersfase voor engineering. We bouwen een team dat een revolutie teweeg zal brengen in onze beproefde benadering van de Liberal Arts and Sciences door er een focus op technologie aan toe te voegen. De engineering major combineert disciplinegerichte cursussen met een praktische projectaanpak. Tijdens elk semester in hun programma moeten de studenten een projectgerichte cursus uitvoeren (gerelateerd aan bijvoorbeeld robotica, sensornetwerken, biomateriaal processing of energiesystemen), waarin ze een tastbaar, toetsbaar technisch prototype moeten maken. We zijn daarom op zoek naar een medewerker technische ondersteuning die affiniteit heeft met projectmatig leren.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (Secretarieel, Administratief, Facilitair)
 • Techniek
 • 24—32 uur per week, tijdelijk
 • €2835—€4274 per maand
 • HBO
 • 1035596

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps