Netwerkbeheerder ICT-Infrastructuur 0,8-1,0 fte

Netwerkbeheerder ICT-Infrastructuur 0,8-1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 5 mei Tilburg

Functieomschrijving

Ben jij een ICT-netwerkbeheerder die de finesses van het vakgebied ICT kent en lijkt het je een uitdaging om te werken in een innovatieve, dynamische omgeving, met complexe ICT-infrastructuur en (onderzoeks-)projecten? Heb je ervaring met het inrichten van vaste en draadloze netwerken, en de inzet hiervan binnen een grotere organisatie? Vind jij security hierbij ook van belang en wil je jezelf ook buiten het vakgebied van netwerken ontwikkelen? Zie jij een uitdaging in alle nieuwe ontwikkelingen zoals software defined netwerken (ACI/DNA), IoT, Cloud Security en meer van dat soort zaken waarmee we als organisatie vanuit zowel onderwijs alsook onderzoek te maken gaan krijgen? Spreekt het je aan om vanuit die rol een effectieve en constructieve bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de Universiteit van Tilburg? Dan ben jij wellicht de ambitieuze, veelzijdige ICT-professional die we zoeken!

Voor de afdeling ICT-Infrastructuur zijn we op zoek naar een collega voor de functie van

Netwerkbeheerder ICT-Infrastructuur
voor 1,0 deel van de werktijd, doch minimaal 0,8 deel van de volledige werktijd

Belangrijkste taken
Als ICT netwerkbeheerder ben je samen met een team van netwerkspecialisten mede verantwoordelijk voor het beheren en up-to-date houden van het bestaande netwerk. Maar ook ontwerp- en innoveer je deze netwerkinfrastructuur. Je neemt deel aan grotere projecten als senior netwerkspecialist, bijvoorbeeld bij grotere bouwprojecten. Je ontwikkelt samen met je collega beheerders en IT-architect de visie op het gebied van netwerken voor de gehele campus, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en met het oog op de toekomst. Je draagt bij aan het bijbehorende technische beleid, binnen de gestelde bedrijfskaders.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO-niveau of aantoonbaar hbo/academisch werk- en denkniveau met een duidelijke visie op het vakgebied;
 • In het bezit van de (actieve) CCNP- certificeringen (bijv. Routing&Switching, Wireless, Voice en/of Security) en hebt bijbehorende aantoonbare ervaring of je bent bereid om je hiervoor te gaan certificeren;
 • Ervaring met Unix / Windows t.b.v. het beheer van basis netwerkinfrastructuursystemen zoals DNS, DHCP en Radiusservers en networkmanagementsystemen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Bekendheid met ICT-dienstverlening in een open educatieve omgeving is een pré.

Vanwege de eisen die de organisatie stelt aan de beschikbaarheid van de diensten die binnen het team beheerd worden, is het meedraaien in een dienst waarbij incidenteel (bij calamiteiten) ook buiten kantoortijden een beroep op je gedaan kan worden een onderdeel van deze functie.

Jij bent
Een teamspeler die een positieve en een initiatiefrijke bijdrage levert aan de hoge kwaliteitseisen die binnen Library and IT Services gelden. Iemand met een duidelijke visie op het vakgebied en communicatie met grote interesse voor aanverwante vakgebieden binnen het ICT-domein en de ontwikkelingen hierbinnen.

Een persoon die proactief initiatief neemt en goed zelfstandig kan functioneren binnen de kaders aangegeven door de opdrachtgever en uitstekend in staat te communiceren met partijen op verschillende kennisgebieden en niveaus. Kernwoorden zoals: analytisch, integer, teamspeler, flexibel, motiverend, klantgericht en nieuwsgierig zijn voor jou van toepassing.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiële middelen. Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een voltijdse dienstverband (UFO functie ICT beheerder 2, schaal 10), een aanloopschaal behoort tot de mogelijkjheden. Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals studiefaciliteiten en de mogelijkheid om uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. De TiU kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. TiU kent een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek).

Werkgever

Tilburg University

De Universiteit van Tilburg is een moderne, gespecialiseerde universiteit. Haar onderwijs en onderzoek zijn van hoge kwaliteit. Studenten en medewerkers ervaren de Tilburgse universiteit als een omgeving waarin zij worden uitgedaagd en geïnspireerd. Bovendien biedt zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bedrijfscultuur waar betrokkenheid en samenwerking centraal staan.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/

Afdeling

Library and IT Services

De divisie Library and IT Services (LIS) van University Services heeft als missie het verlenen van state-of-the-art informatie- en IT diensten voor het onderwijs en onderzoek en bedrijfsvoering van Tilburg University. LIS stelt zich daarbij op als dienstverlener en adviseur. LIS is verantwoordelijk voor de fysieke en de digitale bibliotheek, de werkomgeving, studielandschappen, de IT-infrastructuur (inclusief AV-voorzieningen), het Brabants cultureel erfgoed (Brabant-Collectie) en Univers (het onafhankelijke universiteitsblad). Vanuit die positie biedt LIS moderne voorzieningen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de wetenschappelijke informatievoorziening en moderne diensten ter ondersteuning van onderwijs en onderzoek. De divisie telt circa 130 FTE medewerkers.

Voor verdere informatie: Library & IT Services

Specificaties

 • IT
 • Techniek; Economie; Gedrag en maatschappij
 • 32—40 uur per week, tijdelijk
 • max. €4274 per maand
 • HBO+
 • 16267

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij de heer Emile Petit, Manager ICT-Infrastructuur, telefoon: 013-466.8390, e-mail: e.petit@uvt.nl.
Specifieke informatie over LIS vind je onder: https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/divisies/library-it-services/

Sollicitaties
Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 5 mei 2019.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij de heer Emile Petit, Manager ICT-Infrastructuur, telefoon: 013-466.8390, e-mail: e.petit@uvt.nl.
Specifieke informatie over LIS vind je onder: https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/divisies/library-it-services/

Sollicitaties
Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 5 mei 2019.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteer uiterlijk op 5 mei 2019.