Medewerker Bestuurlijke Informatievoorziening Finance & Control (0,8 - 1,0 fte)

Medewerker Bestuurlijke Informatievoorziening Finance & Control (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 apr 20 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Welke trends zitten er in data? Wat zie je als je data uit meerdere bronnen combineert? Kan je met data-analyses zien waar risico’s in de processen zitten? Als dit soort vraagstukken je aanspreekt dan willen wij graag kennis met je maken.

Functieomschrijving

Welke trends zitten er in data? Wat zie je als je data uit meerdere bronnen combineert? Kan je met data-analyses zien waar risico’s in de processen zitten? Als dit soort vraagstukken je aanspreekt dan willen wij graag kennis met je maken.

De functie

Binnen de divisie Finance & Control worden data uit verschillende bronnen gecombineerd en geanalyseerd om vervolgens prognoses te kunnen maken. Bijvoorbeeld prognoses van de ontwikkeling van de studentenaantallen, diplomaramingen en het financieel middelenkader. De analyses zijn ook nodig om eventuele afwijkingen tussen prognose en realisatie in beeld te brengen en te verklaren. De uitkomsten van de analyses worden gebruikt in de beleidsvoorbereiding van Finance & Control. De analyses worden dan ook omgezet (m.n. grafisch) in een vorm die bestuurders ondersteunt in hun besluitvormingsproces.

De divisie Finance & Control zet gericht in op verregaande digitalisering/robotisering van de financiële processen. Om dit eFinance-beleid in de praktijk vorm te geven is het nodig de bestaande processen te analyseren in het licht van bekende risico’s. Analyse van de data in de financiële systemen helpt om de risico’s duidelijk te identificeren en vervolgens gericht verbeterprojecten te definiëren. De analyses kunnen ook helpen eventuele nog niet eerder geïdentificeerde risico’s en kansen boven tafel te krijgen.

Als medewerker Bestuurlijke Informatievoorziening Finance & Control zet je je actief in voor het verzamelen en analyseren van data en het voorbereiden van de daarmee samenhangende rapportages. Het idee is dat je werkzaam bent zowel binnen de stafafdeling als het Finance Service Center van de divisie. Binnen de stafafdeling ligt het accent op de analyses ten behoeve van besluitvorming, binnen het Finance Service Center ondersteun je de afdeling in het maken van analyses om de projecten op het gebied van eFinance mede vorm te geven.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je hebt een relevante afgeronde studie op minimaal HBO niveau en affiniteit met het financiële domein, zowel qua processen als systemen. Ervaring met informatie-analyse en procesmodelleertechnieken is een pré. Je bent analytisch sterk, pro-actief, nauwkeurig en je kan je boodschap zowel in woord als geschrift in zowel Nederlands als Engels goed over het voetlicht brengen. Je bent gericht op verbeteringen en weet te overtuigen.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiële middelen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (UFO Functie Medewerker bestuurlijke informatievoorziening 1, schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten). De universiteit beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studieregeling en de mogelijkheid uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel. De TiU kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent de TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek).

Afdeling

Divisie Finance & Control

De divisie Finance & Control (F&C) van University Services organiseert op gestructureerde wijze de ondersteuning en de beheersing van de financiële processen binnen Tilburg University. Je gaat werken binnen de specialistische Staf, een van de Support Teams faculteiten / divisies of het Service Center Finance. Finance & Control professionals zetten zich op gedreven en betrokken wijze in voor beleidsadviezen, financiële planning & control, projectondersteuning en financieel-administratieve processen. De divisie Finance & Control wordt aangestuurd door de directeur Finance & Control. 

De kerntaken van de divisie F&C richten zich op de algemene financiële strategie, financial planning en control, de begrotingscyclus, financialrisk management, projectbeheer en financiële administratie. Naast een staf zijn er facultaire teams en een team t.b.v. University Services. Deze teams bestaan uit controllers en (project-) administrateurs. De administratieve processen zijn gebundeld binnen het Service Center Financial Administration.

https://www.tilburguniversity.edu/about/organization/finance-control

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Financiën; IT
  • Economie; Recht; Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week, bepaald
  • max. €4274 per maand
  • HBO
  • 16299

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps