Docent Belastingrecht

Docent Belastingrecht

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 27 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van en het geven van werkcolleges voor de vakken 'Inkomstenbelasting' en/of 'Vennootschapsbelasting’. Ook het begeleiden van scripties in de betreffende vakken behoort tot de werkzaamheden.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

U bent een docent die met enthousiasme en betrokkenheid een bijdrage levert aan het onderwijs. U beschikt over een universitaire (master)opleiding fiscaal recht of fiscale economie. Ervaring op het terrein van fiscaal universitair onderwijs is een pre. U beschikt over relevante praktijkervaring. Ook beheerst u de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en bent u een enthousiasmerend docent. Publicaties strekken tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

 • aanstelling: 0,2 fte
 • maximum salaris per maand € 4.274,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 10)
 • de hoogte van het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring. De indeling in het maximumsalaris wordt bereikt bij 12 relevante werkervaringsjaren
 • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • contractduur: één jaar, met de mogelijkheid van verlenging met één jaar
 • UFO-functieprofiel: Docent, niveau 4

 
Beoogde datum indiensttreding is 1 september 2019.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
De vaksectie Belastingrecht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van fiscaal juristen en op postacademische scholing van fiscaal juristen. Kenmerkend van het grensverleggend wetenschappelijk onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de fiscaal-juridische beroepspraktijk plaatsvindt.
 
De vaksectie Belastingrecht is verantwoordelijk voor het onderwijs en onderzoek op het gebied van het belastingrecht. Het onderwijs en onderzoek is met name gericht op de gebieden van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, het Europees belastingrecht alsmede het formele belastingrecht. Het door de medewerkers verrichte onderzoek valt onder het Onderzoekcentrum voor Onderneming & Recht (OO&R) dan wel het onderzoekcentrum voor Staat & Recht (SteR). Het OO&R is een samenwerkingsverband tussen de faculteit en een aantal toonaangevende advocatenkantoren en multinationale ondernemingen, dat onderzoek doet op het terrein van het recht dat van belang is voor ondernemingen. Door de structurele kruisbestuiving tussen wetenschap en praktijk worden onderzoeksresultaten behaald, die niet slechts voor de rechtswetenschap maar ook voor de (fiscale) rechtspraktijk van belang zijn.
 
De vaksectie bestaat uit 16 medewerkers.
 
Meer over Vaksectie Belastingrecht

Specificaties

 • Onderwijs
 • Recht
 • max. 7.6 uur per week
 • max. €4274 per maand
 • Universitair
 • 22.16.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps