Postdoc Reumatologie

Postdoc Reumatologie

Geplaatst Deadline Locatie
8 jul 23 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Handartrose is een zeer veel voorkomende aandoening, waarvoor nog nauwelijks effectieve behandelingen bestaan. In het LUMC komen patiënten uit het hele land hierheen om geholpen te worden. Als postdoc mag jij meewerken aan onderzoek naar deze aandoening en potentiele behandelingen. Ben jij de academ

Functieomschrijving

Als postdoc Reumatologie werk je aan onderzoeken die erop gericht zijn om betere behandelingen voor handartrose te vinden. Jij werkt onderzoeksvoorstellen verder uit, en begeleidt en coördineert de activiteiten in het team. Je coördineert het Hostas cohort en bent betrokken bij dataverzameling, waaronder het scoren van MRI-beelden. Tevens analyseer en interpreteer je de data, schrijf je publicaties voor internationale peer-reviewed tijdschriften en presenteer je de resultaten op nationale en internationale bijeenkomsten. Ook moedigen wij je aan om zelf subsidieaanvragen te schrijven. Het project waar jij aan werkt  is in een internationaal samenwerkingsverband, zoals de OMERACT en de Europese Reumatologen Vereniging (EULAR). Dit project wordt gefinancierd door ‘Research Center of Excellence: Treatment of hand osteoarthritis’ van ReumaNederland.

Samenvatting

·        Je bent PhD in een biomedische richting

·        Je werkt mee aan onderzoek naar handartrose en potentiele behandelingen 

·        Je werkt onderzoeksvoorstellen uit  en coördineert  en begeleidt onderzoeksactiviteiten 

·        Het is een voordeel als je al ervaring hebt met het interpreteren van MRI-beelden

 

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde en ambitieuze wetenschapper, die een PhD heeft afgerond in biomedische wetenschappen of een soortgelijke richting. Je hebt aantoonbaar epidemiologische kennis en ervaring en affiniteit met de reumatologie, bij voorkeur met artrose. Ervaring met het beoordelen van MRI’s is een pre. Je bent een echte teamplayer en je haalt plezier uit het coachen en begeleiden van jonge onderzoekers en PhD’s . Je kan goed in het Nederlands communiceren. Belangrijk is verder dat je gestructureerd en accuraat te werk gaat. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je wordt aangesteld voor een jaar met uitzicht op verlenging tot 4 jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.226,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Reumatologie

Je werkt in een team met promovendi, datamanagers, en onderzoeksverpleegkundigen, onder supervisie van professor Kloppenburg, die allen werken aan artrose. De artrosegroep is ingebed in de afdeling Reumatologie (THW Huizinga) en werkt nauw samen met de afdeling Klinische Epidemiologie (FR Rozendaal). De afdeling Reumatologie is een topreferentiecentrum voor patiënten met acute en chronische reumatische ziekten. Het klinische en het wetenschappelijke werk is internationaal toonaangevend. De afdeling is door de Europese Reumatologie Vereniging (EULAR) als center of excellence aangewezen. Het is een dynamische en ambitieuze afdeling met veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. De wisselwerking tussen zorg en wetenschap moet leiden tot zorgvernieuwing door beter begrip van reumatische aandoeningen.

Specificaties

  • Postdoc posities; Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5226 per maand
  • Universitair
  • B.19.PV.EL.57

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps