Accare

Accare

*Our apologies, this information is only available in Dutch*

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor Jeugd GGZ, die haar medewerkers veel ruimte biedt om te leren en bij te dragen aan zorginnovatie. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Onze professionals helpen kinderen en jongeren met psychische problemen weer mee te doen op school, thuis en met vrienden en ze helpen hun ouders bij het opvoeden en gezond laten opgroeien van hun kinderen.

Om haar haar zorgfunctie te ondersteunen heeft Accare ook een academische functie. In het Child Study Center (CSC) zijn alle opleidings- en researchactiviteiten van Accare ondergebracht. We nemen de maatschappelijke opdracht om door kennisontwikkeling, kennisoverdracht en opleiding bij te dragen aan verdere ontwikkeling van de jeugdhulp in Nederland serieus. 

Onze researchafdeling speelt een belangrijke nationale en internationale rol in onderzoek naar de oorzaken en de behandeling van psychische problemen bij kinderen en jeugdigen. Tevens onderzoeken we vraagstukken die te maken hebben met de organisatie en kosteneffectiviteit van de zorg. 

Location

Groningerstraat 352, 9402 LT, Assen

View on Google Maps