Aeres University of Applied Sciences

About Aeres Hogeschool

*sorry text is only available in Dutch* 

Talent voor groei

Wij dragen met onderwijs en ook met onderzoek en dienstverlening bij aan het vinden van oplossingen voor vraagstukken die ons allemaal raken. Deze vraagstukken maken ons nieuwsgierig en inspireren ons op zoek te gaan naar oplossingen. ‘Hoe produceer je voldoende en veilig voedsel voor iedereen?’ Of: ‘Hoe houd je zowel stad als platteland leefbaar bij toenemende verstedelijking?’, ‘Hoe zorgen we ervoor dat er mensen zijn die verantwoord werken met plant of dier?’. 

Het vinden van antwoorden op dit soort complexe vragen is mensenwerk en dat vraagt om talent. Onze medewerkers hebben dit talent. En zij helpen anderen dit talent te ontwikkelen. Zo werken we samen aan een mooie en verantwoorde groene toekomst.

Jij staat aan het roer van jouw ontwikkeling

Wij maken ons hard voor een leven lang leren voor onze leerlingen, studenten en cursisten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. We zijn er namelijk van overtuigd dat de kwaliteit van ons onderwijs valt of staat met vakbekwame professionals. Dit kan niet zonder ontwikkeling van onze medewerkers. Het onderwijs staat niet stil, dus wij ook niet. 

'Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. Er is kennis nodig om de groeiende steden wereldwijd leefbaar te houden. Daarom leiden wij studenten op rondom de thema’s Food, Nature & Urban Green.'

Location

Stadhuisstraat 18, 1315 HC, Almere

View on Google Maps