Everest

About Everest

This text is only available in Dutch!

Everest

Everest vertaalt complexe business-vraagstukken in krachtige en toekomstgerichte toepassingen. Ze ontwikkelen intelligente web- en midoffice applicaties op maat voor multichannel communicatie, interactieve portals en ketenintegratie. Dit alles realiseren ze vanuit een Agile / Scrum aanpak, met name voor financiële dienstverleners en overheidsorganisaties.

Bij Everest werken 180 vindingrijke en gedreven mensen en heeft een omzet van 25 miljoen per jaar. Samen gaan ze unieke vraagstukken te lijf. Ze creëren ruimte om écht over iets na te denken en realiseren daardoor de meest slimme en duurzame oplossing voor hun klant. Ze nemen volledige projectverantwoordelijkheid bij hun klanten. Everest heeft een platte organisatiestructuur waarin elke medewerker vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Everest is een ambitieus bedrijf en onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is met ruim 1.400 medewerkers en dertien vestigingen een van de grootste beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. De TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector.

Andere TSS-bedrijven zijn PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, KZA, Yonder en PharmaPartners.

Location

Reitscheweg 55, 5232 BX, 's-Hertogenbosch

View on Google Maps