Netmarketing

About Netmarketing

This text is only available in Dutch!

Netmarketing is het toonaangevend onderzoeksbureau op het gebied van user experience onderzoek en onderzoek naar gebruikersgedrag online. In de markt hebben we de naam hoge kwaliteit te leveren. Een top-consultancy voor top-500 bedrijven. Netmarketing onderzoekt sites, mobiele applicaties, iPad en intranetten. Daarbinnen onderzoeken wij het gedrag van gebruikers en adviseren wij voor verbetering. Onze klanten krijgen daardoor meer klanten, meer omzet en meer rendement op hun website of mobiele applicatie (bijv. iPhone, iPad).

We zijn innovatief en leidend, ondermeer omdat we als eerste in Nederland eye tracking en emotiemeting in hebben gezet en daarmee de meeste ervaring hebben. Daarnaast hebben we innovatieve onderzoeksmethoden voor het meten van emotie en het optimaliseren van websitestructuren.
Onze bedrijfscultuur is informeel, resultaatgedreven, met passie voor mensen, kwaliteit, ambitie en professioneel.

Netmarketing is een onafhankelijke pure player met focus op gebruikersgedrag en marketing. Ons bedrijf is gevestigd te Rotterdam, klanten bevinden zich in geheel Nederland met de nadruk op de Randstad.

Binnen Netmarketing UX werk je voor professionele gerenommeerde klanten. Bijv. ANWB, CZ, Hema, KPN, NS, Radio 538, O’moda, The Sting Modes, VGZ, Univé en Wereld Natuur Fonds.

Location

Haringvliet 92, 3011 TH, Rotterdam

View on Google Maps