Omix

About Omix

This text is only available in Dutch!

Dagelijks worden onze Onderwijslogistiek Adviseurs uitgedaagd om het uitstekende onderwijs in Nederland verder te verbeteren voor de student van nu en morgen, tegen lagere kosten!

Wij zijn de specialist in het hoger onderwijs en werken bij meer dan 25% van de onderwijsinstellingen dagelijks aan de verbetering van het onderwijs. De beste universiteiten en hogescholen van Nederland zijn klant bij Omix. In onze werkzaamheden focussen wij op de organisatorische processen, informatiesystemen van onderwijsinstellingen en hoe de mens, de medewerker, daarmee werkt en met elkaar samenwerkt. Met deze unieke mix brengen wij de onderwijslogistieke processen en onderwijs met elkaar in verbinding. Het ultieme doel is om het onderwijsondersteunend personeel en het onderwijs met elkaar in verbinding te laten samenwerken.

Ondernemen, innoveren en teamspirit zitten in jouw DNA. Jij beschikt over zeer goede communicatieve eigenschappen. Analyseren van (knelpunten in) onderwijsprocessen, het adviseren ten aanzien van optimalisatie en begeleiden van verandertrajecten in het onderwijsproces.

Location

Brinkpoortstraat 24, 7411 HS, Deventer

View on Google Maps