Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)

Het Rode Kruis Ziekenhuis

*only available in Dutch*

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een algemeen ziekenhuis voor de patiënten met een medisch specialistische zorgvraag uit de regio Midden-Kennemerland en de regio IJmond. Uitgangspunten zijn de juiste zorg op de juiste plek en de regierol voor de patiënt.

Het RKZ Brandwondencentrum staat internationaal aan de top, mede dankzij baanbrekende onderzoeken. Veel van de onderscheidende zorg in het ziekenhuis, zoals hand- en polschirurgie en de behandeling van littekens, komt voort uit de brandwondenspecialisatie. De basiszorg profiteert hier van. Er is een gespecialiseerd Obesitascentrum, een Huidcentrum en een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ). We bieden medisch specialistische zorg, en paramedische zorg als dieetadvisering, fysiotherapie en ergotherapie.

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid  voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer.


Onze missie

Het RKZ onderscheidt zich door hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid en lage kosten. De zorg voor de patiënt staat centraal. Voor patiënten met enkelvoudige aandoeningen uit de regio en daarbuiten leveren wij goede, snel toegankelijke en zeer klantvriendelijke zorg. Voor patiënten met meervoudige aandoeningen onderscheiden wij ons niet alleen door snelheid en klantvriendelijkheid, maar ook door een zeer goede coördinatie van de zorg en extra service. In het enkele geval dat we een patiënt uit de regio met complexe aandoeningen niet kunnen behandelen, verwijzen wij door naar de beste partnerziekenhuizen.

Location

Vondellaan 13, 1942 LE, Beverwijk

View on Google Maps