Summa College

About the Summa College

This text is only available in Dutch!

Het Summa College bestaat uit 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. Deze branchegerichte scholen verzorgen meer dan 250 beroepsopleidingen voor 14.000 studenten in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. Naast deze 22 branche gerichte scholen maken ook een aantal gelieerde scholen zoals het Montessoricollege, het Ster College en School 23 deel uit van het Summa College. 

Het Summa College onderscheidt zich door een actieve, persoonlijke begeleiding van studenten. De keuze voor een passende opleiding en het behalen van een diploma staan daarbij centraal. Iedereen die zijn talenten wil ontwikkelen, is van harte welkom. Ongeacht leeftijd. Daarom ook levert het Summa College maatwerk aan bedrijven.

De docenten maken het verschil; zij bepalen in hoge mate het succes van de studenten. In onderwijsteams zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs. 

De regio van het Summa College, Brainport regio Eindhoven, is een van de meest dynamische en succesvolle regio’s van Nederland en heeft grote ambities. De vakmensen die het Summa College opleidt, zijn onmisbaar om die ambities te verwezenlijken. Het onderwijsaanbod is daarom steeds heel goed afgestemd op de behoeften van bedrijven en instellingen in deze regio.

Location

Sterrenlaan 10, 5631 KA, Eindhoven

View on Google Maps