Tempcontrol

Over Tempcontrol

This text is only available in Dutch!

Tempcontrol is dé specialist in temperatuur meet- en regeltechniek. We bestaan sinds 1975 en werken met 19 medewerkers, verdeeld over 4 afdelingen. Vanuit onze vestiging in Nootdorp produceren wij zelf kwalitatief hoogwaardige temperatuursensoren op klantspecificatie, rekening houdend met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften. Dat doen we op onze eigen productieafdeling en in een schone ruimte (Cleanroom).

Daarnaast leveren wij instrumentatie van bekende en gerenommeerde merken. Wij beschikken over een eigen hoogwaardig kalibratielaboratorium waar we sensoren en meetsystemen optimaliseren, kalibreren en stabiliseren. Tevens ontwikkelen wij er temperatuursensoren en onderzoeken en repareren wij elektronische meetinstrumenten en regelen deze af. Voorts wordt onderzoek verricht aan uiteenlopende eigenschappen van thermometers.

Tempcontrol produceert en levert producten die je kunt vinden in de ruimte, in de diepzee en alles daartussen. Wij zijn actief in een groot aantal industrieën: medisch en pharma, voedingsmiddelen, lucht-/ruimte- en scheepvaart, semi-conductor, auto-industrie, defensie, kunststoffen, petrochemie, machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven, laboratoria, universiteiten etc.

Location

Ambachtshof 54, 2632 BB, Nootdorp

View on Google Maps