GGZ Oost Brabant

About GGZ Oost Brabant

over ggz Oost brabant

* This text is only available in English * 

GGZ Oost Brabant biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Oost Brabant en in Noord-Limburg (Oss-Uden-Veghel-Rosmalen-Boekel-Boxmeer-Cuijk-Helmond). Kwetsbare mensen met complexe psychische klachten en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht.

Per jaar kloppen meer dan 11.000 nieuwe cliënten bij ons aan. Hun klachten en problemen lopen uiteen van bijvoorbeeld autisme bij kinderen, eetproblemen bij jongeren, persoonlijkheidsproblemen en trauma’s bij volwassenen tot dementie en depressie bij ouderen. Ook bieden wij specialistische zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking én mensen met niet-aangeboren hersenletsel die daarnaast ook psychiatrische problemen hebben.

Samen met de cliënt zoeken wij naar de beste oplossing, zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke situatie. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij: op de poli, in de wijk, online, thuis of klinisch.

Onze professionele manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt  in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie ga je naar naar https://werkenbij.ggzoostbrabant.nl of  https://depressieexpertisecentrumjeu d.ggzoostbrabant.nl

Location

Kluisstraat 2, 5427 EM, Boekel

View on Google Maps