Senior onderzoeker ‘Gezonde en Slimme woonomgeving (Smart Healthy Environments)’

Senior onderzoeker ‘Gezonde en Slimme woonomgeving (Smart Healthy Environments)’

Geplaatst Deadline Locatie
3 okt 19 okt Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een Senior onderzoeker ‘Gezonde en Slimme woonomgeving (Smart Healthy Environments)’ 0,8 fte.

Wat zijn uw werkzaamheden?

Als senior onderzoeker bij het Lectoraat Architecture in Health ontwikkelt u kennisclusters, richt u zich op het opstellen van onderzoeksvoorstellen en uitvoeren van opdrachten op het gebied van bouwen voor een slimme en gezonde woonomgeving. U bent verantwoordelijk voor de onderzoeksvoorstellen, voor kwalitatieve en kwantitatieve data-analyse, voor de schriftelijke communicatie, voortgangsrapportages en bewaking van het budget. U bereidt zelfstandig onderzoeksprojecten voor en begeleidt deze. 
U werkt in een multidisciplinair team van specialisten, waarin u vanaf de start tot en met de afhandeling van het onderzoek fungeert als aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de studenten. U presenteert de resultaten aan deskundigen en studenten. U begeleidt promovendi en HAN-studenten, en u bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor de onderzoekers van het lectoraat. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het opzetten van subsidievoorstellen en het werven van fondsen. Om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen, voert u periodieke evaluaties uit en rapporteert u aan uw leidinggevende.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

Wat zijn uw kwaliteiten?

U heeft een zorggerelateerde achtergrond of u heeft affiniteit met zorgtechnologie en u beschikt over een PhD. U hebt aantoonbare ervaring met wetenschappelijk onderzoek, begeleiden van (PhD-)studenten, publiceren van resultaat in wetenschappelijke tijdschriften, projectmatig werken en het werven van fondsen. U neemt initiatief en bent in staat om ideeën te vertalen in concrete onderzoeksvoorstellen, onderwijsopdrachten, producten en publicaties. Vervolgens weet u de gestelde doelstellingen te realiseren. U bent accuraat en hebt goede analytische en communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding. U beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij u?

Wij bieden een interessante en afwisselende functie in een dynamisch, inspirerend en interdisciplinair team. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar; bij wederzijdse instemming zal het contract verlengd worden. U wordt aangesteld in de functie van Onderzoeker niveau 3. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Afdeling

Lectoraat Architecture in Health

Waar gaat u werken?

Kan een slimme woonomgeving een antwoord bieden op onze steeds grijzer wordende samenleving? Daar focust de multidisciplinaire onderzoeksgroep lectoraat Architecture in Health zich op! Denk je hier een steentje aan bij te kunnen dragen?

Wij buigen ons over deze problematiek door het ontwikkelen van kennis en realiseren deze (mede) in de praktijk met als doel bij te dragen aan oplossingen voor deze uitdaging. Slim ontwerp en technologische oplossingen vormen hierin twee belangrijke uitgangspunten. 

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) richt zich op studenten, bedrijven en instellingen in het midden en oosten van Nederland en de aanliggende grensstreek in Duitsland. Voor hen verzorgen wij verschillende vormen van hoger beroepsonderwijs: van vierjarige voltijdsopleidingen tot kortdurende workshops voor hooggekwalificeerde beroepsbeoefenaars en vele vormen daartussenin. De Faculteit Techniek verzorgt de technische opleidingen van de HAN.

De HAN kiest ervoor het onderwijs en onderzoek vorm te geven in nauwe samenwerking met de regio en het werkveld. Door deze krachtige verbinding leveren we goed opgeleide, praktijkgerichte professionals af en ontwikkelen we doorlopend innovaties met en voor onze regio. Kenmerkend voor onze manier van samenwerken is een sfeer van vertrouwen en inspiratie. Met een focus op de kwaliteit en inhoud van onze gezamenlijke opdracht en met als vast uitgangspunt ieders eigen, professionele verantwoordelijkheid.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • max. €4777 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT 230045

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Ruitenberglaan 31, 6826 CC, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interesting for you