Universitair Docent Verbintenissenrecht

Universitair Docent Verbintenissenrecht

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 25 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Departement Private, Business and Labour Law (PBLL) van de Tilburg Law School heeft per 16 augustus 2021 ruimte voor een Universitair Docent die onderwijs verricht in de bachelor- en masterfase op het terrein van het verbintenissenrecht, alsmede wetenschappelijk onderzoek zal verrichten in het kader van het departementale onderzoeksprogramma ‘Connecting Organizations’.

Functieomschrijving

In de functie van Universitair Docent op het terrein van het verbintenissenrecht:

  • Verricht u onderwijs in teamverband in de bachelor- en masterfase en draagt u zorg voor de coördinatie en organisatie van dat onderwijs, het ontwikkelen en onderhouden van onderwijsmateriaal, en scriptiebegeleiding. Gelet op de opleidingen waarvoor het Departement onderwijs verzorgt, zal het door u te verrichten onderwijs zal zowel in de Nederlandse als Engelse taal zijn. 
  • U levert een bijdrage aan het onderzoeksprogramma van het departement en in de positie van Universitair Docent ontwikkelt u een eigen onderzoekslijn, waarmee u deelneemt aan het nationale en internationale juridische debat op een deelterrein van het privaatrecht. Dit vereist tevens dat u deel uitmaakt (of gaat uitmaken) van juridisch relevante netwerken en u inzet om financiële middelen te werven door o.a. contractonderzoek en post-academisch onderwijs. Ook wordt verwacht dat u zich inspant om persoonlijke onderzoeksfinanciering (zoals NWO Veni) te verwerven. 
  • Neemt u deel aan bestuurlijke werkgroepen, commissies of projectteams binnen het Departement of faculteit.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Tilburg University is van mening dat academische excellentie wordt bereikt door de combinatie van excellent onderzoek en onderwijs, waarbij maatschappelijke impact wordt bereikt door het delen van kennis. Daarbij erkennen we dat excellentie niet alleen wordt bereikt door individuele prestaties, maar vooral door teaminspanningen waarbij elk teamlid optreedt als een leider die mensen met elkaar verbindt. 

 

Voor deze functie beschikt u over de volgende kwaliteiten:

  • U heeft een afgeronde WO-opleiding op het gebied van recht met specialisatie in het privaatrecht. U heeft aantoonbare affiniteit met doctrinair onderzoek op het terrein van het verbintenissenrecht. Een en ander moet onder meer blijken uit een afgeronde dissertatie en overige publicaties. 
  • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en over aantoonbare onderwijservaring. U heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en u beheerst het Engels goed in woord en geschrift. 
  • U beschikt over de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of bent bereid deze binnen een jaar te behalen. 
  • Verder bent u goed in staat om in teamverband te werken, beschikt u over digitale vaardigheden die onderwijs en onderzoek op afstand mogelijk maken en bent u flexibel.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden met aandacht voor flexibiliteit en (persoonlijke) ontwikkeling. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei faciliteiten en regelingen om een optimale balans tussen werk en privé te behouden. Tilburg University bevordert diversiteit en inclusie; daarom voeren we een actief beleid voor inclusieve teams waar diverse talenten kunnen floreren.

Het bruto salaris varieert tussen €3.746 - €5.127,- bruto per maand (full time) op basis van schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Tilburg University bevordert actief gelijke en transparante salarissen tussen mannen en vrouwen door het strikt toepassen van vooraf vastgestelde parameters op basis van de ervaring van de kandidaat. Werknemers die uit het buitenland worden aangeworven kunnen in aanmerking komen voor de 30%-regeling. Dit betekent dat 30% van het salaris wordt betaald als een belastingvrije vergoeding.

Tilburg University biedt u een arbeidsovereenkomst aan voor een vaste periode van (in principe) 5 jaar 0,8-1,0 fte (32-40 uur per week). 

U heeft recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van uw bruto jaarinkomen. Als u 40 uur per week werkt, ontvangt u 41 vakantiedagen per jaar.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Afdeling

Tilburg Law School

Tilburg Law School (TLS) staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Het onderzoek van Tilburg Law School vindt plaats in een organisatie waar ruimte is voor diversiteit. De Tilburg Graduate Law School is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi en onderzoeksmasterstudenten. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Specificaties

  • Universitair docent
  • Recht
  • 32—40 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • Universitair
  • 17321

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you