Docent/Apotheker (0,8 - 1,0 fte)

Docent/Apotheker (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 28 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een docent/apotheker. Interesse in deze veelzijdige functie? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

 

Wil je graag onderwijs geven en je praktijkervaring op peil houden? Of werk je graag in de praktijk, maar wilde je altijd al universitair onderwijs geven?

Het departement Farmaceutische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht en PharmaLead bieden jou de unieke kans om de rol van docent Farmacotherapie te combineren met die van apotheker in een poliklinische of openbare apotheek. 


Werkzaamheden
Voor minimaal 2 dagen per week is de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht op zoek naar een docent Farmacotherapie. In deze functie verzorg je het onderwijs van de disciplinegroep Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie, zowel binnen de bachelor als de master Farmacie. Tot de taken van docent behoren onder andere:

  • het begeleiden van studenten in onderwijsgroepen waarin student-activerende
    onderwijsvormen voorop staan (bijvoorbeeld case-based learning, projectonderwijs, communicatietrainingen);
  • het afnemen van schriftelijke en mondelinge toetsen;
  • het ontwikkelen van studiematerialen en opdrachten;
  • het coördineren van cursussen (afhankelijk van de omvang van de aanstelling).

Voor 2 tot 3 dagen per week zoekt PharmaLead een apotheker. In deze functie sta je midden in de praktijk als interim apotheker in verschillende poliklinische of openbare apotheken. Tot de taken van de apotheker behoren onder andere:

  • verantwoordelijk zijn voor de door jou en je collega’s geleverde farmaceutische zorg;
  • het geven van de juiste voorlichting aan de patiënt over het gebruik en werking van de geneesmiddelen;
  • het leiding geven aan je team, daarbij laten zien hoe goede zorg wordt gegeven;
  • het stimuleren van je team om die extra stap voor de patiënt te zetten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een BIG-geregistreerde apotheker, met enkele jaren ervaring, zonder koudwatervrees met een gezonde dosis lef, die houdt van aanpakken en aandacht heeft voor de patiënt en de studenten. Je stelt je flexibel op, bent communicatief vaardig en hebt leidinggevende capaciteiten. Daarnaast heb je ervaring in het helder en duidelijk overdragen en delen van kennis. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het aanbod bestaat uit 2 delen:

  • Een aanstelling bij de Universiteit Utrecht voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.123,- en maximaal € 4.274- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Een aanstelling bij PharmaLead voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je ontvangt een uitstekend salaris (€ 3.000,- - € 7.000,- o.b.v. fulltime dienstverband), afhankelijk van je kennis en ervaring als interim apotheker. Daarnaast bieden we je een iPhone en een leaseauto die je ook privé mag rijden of een reiskostenvergoeding. We zorgen voor een pensioen bij de SPOA conform de KNMP richtlijnen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero. Bij ons staat je ontwikkeling niet stil, we bieden je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen, onder meer door inhouse intervisie groepen en PAO farmacie nascholingen te organiseren.

Werkgever

Over de Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 5.600 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht verzorgt innovatief onderwijs op het terrein van de farmacie en de farmaceutische wetenschappen. Het departement verzorgt drie opleidingen, te weten de bacheloropleiding Farmacie, de masteropleiding Farmacie en de masteropleiding Drug Innovation. Ruim duizend studenten volgen aan het departement hun onderwijs dat een innovatieve onderwijsaanpak heeft en goed aansluit op de beroepspraktijk. Op een actieve en zelfstandige manier worden niet alleen de kennis, maar ook de vaardigheden verworven die een apotheker of farmaceutisch onderzoeker nodig heeft om goed te functioneren. Naast farmaceutische kennis worden ook vaardigheden geleerd zoals academisch denken, praktische vaardigheden, communicatieve vaardigheden, het kritisch beoordelen van informatie en samenwerken. Al vroeg in de studie wordt geleerd de opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Over Pharmalead
PharmaLead is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. PharmaLead biedt apothekers afwisseling door te werken in ziekenhuis, poliklinische, instellings, bereidings –en openbare apotheken.


We maken niet alleen ‘harde’ afspraken met je, maar er is net zoveel aandacht voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede privé-werk balans en de aanwezigheid van écht relevante opleidingsmogelijkheden. Bij PharmaLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen. 


We hechten veel waarde aan de wensen van onze apothekers en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Deze vacature betekent veel afwisseling in je werkzaamheden. Je krijgt de kans om farmaceutische ervaring op te doen bij verschillende apotheken binnen je eigen regio.


Als apotheker bij PharmaLead maak je deel uit van een hecht team met meer dan 80 apothekers. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je je collega’s beter leert kennen en je je netwerk uitbreidt. Mede door de app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest en het tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • 32—40 uur per week
  • €3123—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1047728

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you