Senior HR adviseur (0,7 - 0,8 fte)

Senior HR adviseur (0,7 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 4 aug Utrecht
De faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een senior HR adviseur. Interesse? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

Voel jij je thuis binnen een academische setting en kun je je goed verplaatsen in de wetenschappers waarmee je gaat werken? Binnen de faculteit Geesteswetenschappen zijn we op zoek naar een ervaren HR adviseur. Kom jij ons team versterken?

Om je een indruk te geven van je werkweek hebben we enkele taken voor je op een rij gezet:

 • adviseren (gevraagd en ongevraagd) van bestuurders, (wetenschappelijke) leidinggevenden en personeel in de bedrijfsvoering over HR beleid, de toepassing van HR instrumenten en regel- en wetgeving;
 • betrokken bij individuele casuïstiek en andere personele vraagstukken;
 • ondersteunen bij strategische personeelsplanning, talentmanagement en universiteit brede HR projecten/thema’s zoals internationalisering, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, leiderschap en strategisch personeelsbeleid;
 • vlotte vertaalslag maken van centraal beleid naar faculteitsniveau (in korte notities).
Je hebt je eigen takenpakket, je bent verbonden aan één van de vier departementen van onze faculteit en je werkt samen in een hecht HR team.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Als senior HR adviseur voldoe je aan het volgende profiel:

 • afgeronde relevante hbo- of academische opleiding;
 • minimaal drie jaar aantoonbare ervaring als HR adviseur;
 • op de hoogte van actuele HR ontwikkelingen;
 • ervaring met het verbeteren van processen (kennis van de LEAN-werkwijze is een pré);
 • sociaal vaardig en communicatief, ook in het Engels (C1);
 • daadkrachtig en gericht op resultaten;
 • vindingrijk, integer en je relativeert met gemak.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband aan voor 0,8 fte (32 uur per week) voor een periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij goed functioneren is de intentie een aanstelling voor onbepaalde tijd te bieden. Wanneer je al een vaste aanstelling binnen de Universiteit Utrecht hebt dan blijft dat zo.

Je wordt op basis van opleiding en ervaring ingeschaald tussen € 3.637,- en maximaal € 4.978,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op onze website: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De bedrijfsvoering van de faculteit is georganiseerd in meerdere ketens. De afdeling Human Resources (HR) is één van deze ketens. De kernwaarden binnen de bedrijfsvoering van Geesteswetenschappen zijn: vertrouwen, eigenaarschap, veranderbereidheid en toekomstbestendigheid. De keten HR bestaat uit het afdelingshoofd, HR adviseurs, medewerkers arbeidsvoorwaarden en medewerkers P-beheer (waaronder W&S).

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie of ons team? Neem dan telefonisch contact op met Saskia Dörr, hoofd HR, op vrijdag 19 juli 2019 na 13.00 uur: 030 – 253 61 00. Vanaf 20 juli kun je je vragen stellen via de mail: hr.gw@uu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • HRM
 • Taal en cultuur
 • 28—32 uur per week
 • €3637—€4978 per maand
 • HBO
 • 1050123

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in het profiel dan nodigen wij je graag uit te solliciteren via onderstaande knop.
Je kunt tot en met 4 augustus 2019 reageren. Als je in augustus op vakantie bent, verzoeken wij je dit aan te geven.

De eerste gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden op vrijdag 9 augustus in de ochtend. De tweede ronde staat gepland op donderdag 15 augustus in de ochtend.

 

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in het profiel dan nodigen wij je graag uit te solliciteren via onderstaande knop.
Je kunt tot en met 4 augustus 2019 reageren. Als je in augustus op vakantie bent, verzoeken wij je dit aan te geven.

De eerste gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden op vrijdag 9 augustus in de ochtend. De tweede ronde staat gepland op donderdag 15 augustus in de ochtend.

 

Solliciteer uiterlijk op 4 aug. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).