Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 5 aug Utrecht
Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel/event, business, toerisme en recht. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Functieomschrijving

Tio is op zoek naar een nieuwe Opleidingscoördinator voor de afdeling Onderwijs & Kwaliteit. Het jonge team van de afdeling Onderwijs & Kwaliteit bestaat uit 9 medewerkers en vormt het hart van Tio. De afdeling is verantwoordelijk voor onderwijsinnovatie, examinering en diplomering, curriculumontwikkeling en de kwaliteitszorg van het onderwijs. In totaal biedt Tio negen opleidingen aan (drie mbo en zes hbo)  binnen de branches hotel, business, toerisme en recht.  80% van de studenten volgt een hbo-opleiding welke deels ook in het Engels worden aangeboden.

Als Opleidingscoördinator ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleidingen die Tio aanbiedt en zorg je ervoor dat de opleidingen voldoen aan de wettelijk gestelde kaders en optimaal aansluiten bij de wensen vanuit het bedrijfsleven. Je bent de spin in het web en zorgt ervoor dat de docenten, die  verantwoordelijk zijn voor de daadwerkelijke inhoud van de opleidingen, juist worden aangestuurd in het kader van bijvoorbeeld lesontwikkeling, toepassen van e-learning en toetsing en examinering.   

Specificaties

Hogeschool Tio

Functie-eisen

Je bent een krachtige, ondernemende en communicatief sterke persoon en je hebt bewezen  organisatorisch sterk te zijn. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • wo werk- en denkniveau;
  • een zakelijke, doortastende en proactieve werkhouding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
  • een bedrijfsmatige achtergrond is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Je werkt binnen een enthousiast jong team van gemotiveerde, betrokken collega’s. De organisatie kent korte lijnen en is resultaatgericht. Je werkplek is gevestigd  op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

Additionele informatie

Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 05-08-2019 uitsluitend via de knop 'solliciteer' hieronder. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met: Patrick Molenaar; Manager Onderwijs & Kwaliteit; uitsluitend bereikbaar per e-mail via p.molenaar@tio.nl.

Je ontvangt uiterlijk op 19-08-2019 een reactie van Tio betreffende je sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kan je contact opnemen met onze helpdesk, via helpdesk@tio.nl.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Onderwijs; Management
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP 2339

Werkgever

Locatie

St. Jacobsstraat 400, 3511 BT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Hogeschool Tio). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 5 aug. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).