Recruitment & Admissions Officer

Recruitment & Admissions Officer

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 31 aug Utrecht
Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel/event, toerisme en business. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Functieomschrijving

De afdeling Marketing & International Office is verantwoordelijk voor de werving van (internationale) studenten. In de functie van recruiter zorg je ervoor dat het internationale netwerk verder wordt uitgebouwd en optimaal wordt ingezet. Je werft studenten, houdt van bellen en onderhoudt intensief contact met studenten in het buitenland. Je bent internationaal georiënteerd en beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. In deze functie ben je regelmatig op reis, o.a. op internationale beurzen. Je enthousiasmeert en werft studenten, houdt van bellen, overtuigen en onderhouden van contacten met internationale prospects. Daarnaast heb je een actieve saleshouding waarmee je de internationale recruitment van Hogeschool Tio naar een hoger niveau tilt. Ervaring in een soortgelijke (sales) functie is een pré.

Specificaties

Hogeschool Tio

Functie-eisen

Tio is op zoek naar een zelfstandige, salesgerichte en hands-on recruiter. Daarnaast beschik je in elk geval over:

 • een afgeronde hbo- of academische/masteropleiding;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in relatie tot werving van full degree studenten;
 • ervaring en affiniteit met het bellen van potentiele studenten;
 • Vloeiend / Engels C1-niveau. Andere moderne vreemde talen is een pre;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • een commerciële instelling

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde, betrokken collega’s en komt te werken op ons  hoofdkantoor in hartje Utrecht.

Je komt te werken op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. De Tio-cultuur kenmerkt zich door haar resultaatgerichtheid, waarbij je direct effect ziet van je inspanningen. Je werkt hier samen met ongeveer 50 collega’s. Het Marketing & International Office team bestaat uit negen medewerkers: de commercieel manager, vijf marketeers, het hoofd international office en twee admissions officers.

Additionele informatie

Interesse
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 31 augustus 2019 uitsluitend via de knop 'solliciteer' hieronder. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met: Geert van der Meer; Commercieel Manager; uitsluitend bereikbaar per e-mail via g.vandermeer@tio.nl.

Je ontvangt uiterlijk op 13 september 2019 een reactie van Tio betreffende je sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kan je contact opnemen met onze helpdesk, via helpdesk@tio.nl.

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf; HRM
 • Economie
 • max. 40 uur per week
 • Universitair
 • AT Recruitment

Werkgever

Locatie

St. Jacobsstraat 400, 3511 BT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Hogeschool Tio). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 31 aug. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).