Docent Strafrecht (1,0 fte)

Docent Strafrecht (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 aug 23 aug Tilburg
Het departement is per 1 oktober 2019 op zoek naar een bij voorkeur recent afgestudeerde, enthousiaste en gekwalificeerde docent.

Functieomschrijving

Als docent verzorgt u onderwijs voornamelijk in de bachelorfase en assisteert u in het verder ontwikkelen en coördineren van het onderwijs. U zult zich onder andere bezighouden met het voorbereiden en het uitvoeren van onderwijsonderdelen, het opstellen en nakijken van tentamens en het signaleren van verbetermogelijkheden. Daarnaast heeft u belangstelling voor het verrichten van onderzoek.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

U heeft een WO-opleiding op het gebied van recht – met bij voorkeur specialisatie in het straf- en strafprocesrecht – en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U kunt uw kennis op een enthousiaste en heldere manier overbrengen op studenten. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beheerst u het Engels in woord en geschrift. U beschikt over de Basiskwalificatie Onderwijs of bent bereid deze te behalen. Verder bent u goed in staat om in teamverband te werken. Eventueel wordt u betrokken bij de onderzoeksactiviteiten binnen het departement.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Zes jaar.

Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een fulltime dienstverband waarvan het salaris, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand bedraagt volgens schaal 10 van de salaristabel van de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (UFO-profiel: Docent 4). Het is een tijdelijk dienstverband voor de periode van zes jaren.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University is een moderne en gespecialiseerde universiteit. Tilburg Law School staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Binnen de facultaire, KNAW-erkende onderzoeksschool staan fundamentele vraagstukken, rechtsvergelijking en multi- en interdisciplinariteit centraal. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Afdeling

Tilburg Law School

Tilburg Law School (TLS) staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Het onderzoek van Tilburg Law School vindt plaats in een organisatie waar ruimte is voor diversiteit. De Tilburg Graduate Law School is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi en onderzoeksmasterstudenten. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Tilburg Law School

 

Het departement Criminal Law bestaat uit ongeveer twintig onderzoekers, docenten en medewerkers die zich met het strafrecht en strafprocesrecht in de breedste zin van het woord bezighouden.

Additionele informatie

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw.mr. Marloes van Noorloos via L.A.vanNoorloos@tilburguniversity.edu. Meer informatie over Tilburg Law School en Tilburg University is te vinden op www.tilburguniversity.edu.

Specificaties

  • Hoogleraren, UHD’s, UD’s & lectoren
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 16397

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online via onze vacaturesite. Uw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae en cijferlijsten, dient vóór 24 augustus 2019 bij ons te zijn binnengekomen.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online via onze vacaturesite. Uw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae en cijferlijsten, dient vóór 24 augustus 2019 bij ons te zijn binnengekomen.

Solliciteer uiterlijk op 23 aug. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).