Medewerker Course support team 0,6 - 0,8 fte

Medewerker Course support team 0,6 - 0,8 fte

Geplaatst Deadline Locatie
12 aug 21 aug Eindhoven
De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft de volgende vacature Medewerker Course support team (0,6 - 0,8 fte)

Functieomschrijving

De dienst Education and Student Affairs (ESA) is het centrale servicepunt voor docenten en (aankomende) studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en levert een scala aan diensten op het gebied van onderwijskundige ondersteuning, onderwijslogistiek, studievaardigheden, loopbaanbegeleiding, gebruik van ICT-middelen in het onderwijs, professionele vaardigheden en taalonderwijs. Daarnaast ondersteunt ESA het College van Bestuur, de Deans van het Bachelor College en de Graduate School, alsmede de faculteiten op de terreinen van onderwijsbeleid, wet en -regelgeving, kwaliteitszorg, opleidings- en instellingsaccreditatie, onderwijsvernieuwing en internationalisering.

Binnen de TU/e loopt een ontwikkeltraject om een kwaliteitsslag te maken tot een toekomstbestendige onderwijsondersteuning. De TU/e heeft de reorganisatie Toekomstgerichte Onderwijsorganisatie en Onderwijsondersteuning (TOO) ingezet met als doel de onderwijsondersteuning zodanig in te richten dat knelpunten zijn opgelost en processen efficiënt zijn ingericht ('operational excellence') en de onderlinge samenwerking soepel verloopt, zodat docenten en studenten goed worden geholpen ('customer intimacy').

In de nieuwe organisatie is alle onderwijsondersteuning ondergebracht in de dienst Education and Student Affairs (ESA) met daarbinnen het Center for Student Administration waar alle administratieve processen voor het onderwijs van de TU/e worden uitgevoerd.

Het Center for Student Administration (CSA) is zodanig ingericht dat een groot deel van de medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren op de faculteiten, dicht bij docenten en studenten. Binnen het CSA is een viertal teams werkzaam:
 1. in-, door- en uitstroom
 2. onderwijsplanning
 3. international office
 4. studievoortgang
Functieomschrijving Medewerker Course Support team

Voor het Center of Student Administration zoeken we een medewerker voor het Course Support team bij de faculteit Wiskunde en Informatica. Als medewerker course support team ondersteun je de docent, door de administratieve en organisatorische aspecten rondom het vak voor je rekening te nemen. Jij bent in deze functie het aanspreekpunt voor de docent en draag zorgt voor de communicatie met experts binnen de onderwijsadministratie en de faculteit. Wij zoeken iemand die pro-actief, klantgericht en flexibel is en daarnaast de Engelse taal goed beheerst.

Jouw taken

Als onderdeel van het Course Support Team vervul je een grote verscheidenheid aan taken zoals  bijvoorbeeld:
 • het organiseren van meetings met instructeurs en tutoren;
 • het plaatsen van onderwijsmateriaal op Canvas;
 • het maken van quizzes in Canvas en Feedback Fruits;
 • het onderhouden van contact  met andere medewerkers werkzaam bij het Center for Student Administration (vakaanmeldingen, verroostering en cijferverwerking) over vakken;
 • het indelen van studenten  in groepen, checken van ingeschreven studenten;
 • het organiseren van inzagemomenten voor studenten;
 • overige administratieve taken.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wij vragen:
 • je beschikt over tenminste een afgeronde MBO+/HBO-opleiding;
 • je hebt aantoonbare werkervaring in het Hoger Onderwijs;
 • je hebt  ervaring met het werken met administratieve systemen, bij voorkeur ervaring met het studenteninformatiesysteem OSIRIS en Canvas (online leeromgeving);
 • je kan helder en zorgvuldig formuleren in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je kan goed luisteren en essentiële informatie filteren;
 • je bent  klantgericht en kan zelfstandig werken;
 • je werkt accuraat en zorgvuldig.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je:
 • een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van minimaal € 2.261,00 en maximaal € 3.052,00 bruto per maand (schaal 7 CAO Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime aanstelling;
 • een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met de intentie om bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden het dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd in de flexibele schil van de CSA;
 • een prettige, stimulerende en uitdagende werkomgeving.

Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantie uitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.

Afhankelijk van opleiding en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

Additionele informatie

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven, waarbij bij gelijk blijkende geschiktheid voorrang wordt gegeven aan interne kandidaten.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij J. van de Ven, Teamleider Onderwijsplanning, e-mail: j.v.d.ven[at]tue.nl, tel. 040 247 3193.

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden kun je hier terecht: https://www.tue.nl/werken-bij-tue/waarom-tue/arbeidsvoorwaarden/

Je sollicitatie

Je kunt reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina www.tue.nl/jobs door te klikken op de button "Solliciteer op deze vacature / Apply for this Job". Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 22.8 uur per week
 • HBO
 • V28.4050

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 21 aug. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).