Docent Bachelor Medische Hulpverlening

Docent Bachelor Medische Hulpverlening

Geplaatst Deadline Locatie
9 sep 18 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je een medisch hulpverlener of een verpleegkundige die met een flinke dosis kennis en passie werkt binnen de acute zorg en zou je dat willen overbrengen op studenten van de Bachelor Medische Hulpverlening, kom dan ons team versterken!

Functieomschrijving

Sinds 2010 leidt de Bachelor Medisch Hulpverlening studenten op tot medisch hulpverleners Anesthesie, Spoedeisende Hulp en Ambulance. Hoewel afgestudeerden hun weg tot de arbeidsmarkt vinden, staat deze relatief jonge opleiding voor de nodige uitdagingen. Uitdagingen op het gebied van de toekomst van het beroep (uitbreiding van richtingen voor Medisch Hulpverleners) acquisitie (genereren stageplaatsen), wetgeving en naamsbekendheid. Wil je een indruk krijgen van onze opleiding gebruik dan deze link: https://www.hu.nl/voltijd-opleidingen/medische-hulpverlening

Als docent Bachelor Medische Hulpverlening ben je samen met onze gemotiveerde studenten voortdurend in beweging binnen de driehoek onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk om hen het vak van medisch hulpverlener te leren. Je verzorgt samen met collega-docenten medisch onderwijs aan bachelor-studenten. Je draagt bij - in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk - aan de verdere ontwikkeling van het curriculum. Je beoordeelt, ontwikkelt toetsing en begeleidt de studieloopbaan van studenten. Daarnaast houd je je bezig met acquisitie in het werkveld en het geven van voorlichting over de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening.

Wie je bent
Wij zoeken voor deze veelzijdige en veeleisende functie een specialistische verpleegkundige/ medisch hulpverlener met betrekking tot de acute zorg. Ook verpleegkundig specialisten acute zorg of physician assistant acute zorg worden uitgenodigd te solliciteren.  Van de nieuwe collega verwachten wij goede sociale en communicatieve vaardigheden, organisatie vermogen en een flexibele houding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over improvisatietalent.

Specificaties

Hogeschool Utrecht (HU)

Functie-eisen

Wat je hebt
Je hebt gedegen kennis van en (recente) ervaring in het acute werkveld, ambulance- medisch hulpverleners of verpleegkundigen worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van onderwijs.
  • Je beschikt over een masterdiploma en een onderwijsbevoegdheid, of bent bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een jaarcontract (D3) als docent met een omvang van 0.4-0.8 fte. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2769,32 en maximaal 4192,31 (schaal 10) bij goed functioneren is doorgroei mogelijk naar schaal 11. Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering á 8,3%. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelmogelijkheden. Tenslotte hebben wij leuke extras zoals fietsplan en kortingen bij verzekeringen, software en fitness.

Werkgever

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is een plek waar studenten, docenten en professionals elke dag samen bouwen aan de toekomst. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt de HU aan professionalisering en innovatie van de beroepspraktijk. Dat doen we vanuit het centrum van Nederland, de regio Utrecht, internationaal bekend om zijn sterke economie en vernieuwende bedrijven.

Afdeling

Faculteit Gezondheidszorg Instituut voor Verpleegkundige Studies

De bacheloropleiding Medische Hulpverlening is een van de twee bacheloropleidingen binnen het Instituut voor Verpleegkundige Studies. Dit instituut verzorgt ook drie masteropleidingen en diverse post-hbo opleidingen voor verpleegkundige en paramedische beroepsbeoefenaren. De opleiding kenmerkt zich door een brede medisch georiënteerde basisfase waarna een differentiatiefase (acute zorg of interventiezorg) zal volgen. Afhankelijk van de gekozen differentiatierichting wordt de student voorbereid op een baan als medisch hulpverlener anesthesie, medisch hulpverlener spoedeisende hulp of medisch hulpverlener ambulancezorg. In de nabije toekomst zullen andere differentiaties volgen. 
Daarnaast werkt de opleiding nauw samen met de Bachelor Verpleegkunde en lectoraten binnen het domein Gezondheidszorg. In deze kennisomgeving maak je deel uit van een veelzijdig onderwijsteam. Een student van de bachelor medische hulpverlening wordt opgeleid tot een deskundig beroepsbeoefenaar. De driehoek praktijk, onderzoek en onderwijs vormt het fundament van onze opleiding.

Specificaties

  • Hoogleraren, UHD’s, UD’s & lectoren; Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Medisch personeel (ANIOS, AIOS, specialisten); Verpleging en verzorging
  • Gezondheid
  • 16—32 uur per week
  • €2769—€4192 per maand
  • Universitair
  • AT 403

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Padualaan 97, 3584, Utrecht

Bekijk op Google Maps