Medewerker bestuurlijke informatievoorziening Onderwijs & Onderzoek (0,8 fte)

Medewerker bestuurlijke informatievoorziening Onderwijs & Onderzoek (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 okt 13 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht is plek voor een Medewerker bestuurlijke informatievoorziening Onderwijs & Onderzoek (0,8 fte). Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

De Directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek van de Universitaire Bestuursdienst is op zoek naar een medewerker bestuurlijke informatievoorziening. Heb je interesse in het doen van kwantitatief onderzoek en het analyseren van data, dan is deze functie echt iets voor jou.
Vanuit het team Institutional Research werk je samen met beleidsadviseurs aan onder meer de Nationale Studenten Enquête, de Nationale Alumni Enquête, de International Student Barometer en de Graduate Student Survey (gradSERU). Ook neem je deel aan universitaire en (inter)nationale overleggen. Je bent verantwoordelijk voor dataverzameling en -verwerking en rapporteert aan beleidsmakers en het College van Bestuur.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met:
• een afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld in de Sociale Wetenschappen;
• interesse in hoger onderwijs in het algemeen en kwaliteitszorg in het bijzonder;
• analytisch vermogen, interesse in cijfers en de vertaling van cijfers naar beleid;
• kennis over en ervaring met kwantitatief onderzoek en data-analyse;
• een initiatiefrijke, creatieve en ondernemende houding, die in staat is om zelfstandig en in teams te werken;
• ervaring met projectmanagement;
• uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 3.389,- en maximaal € 3.895,- (schaal 9-11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek is één van de ondersteunende directies en maakt onderdeel uit van de Universitaire Bestuursdienst. De directie SO&O ondersteunt het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid ten aanzien van studenten, onderwijs, onderzoek en valorisatie en is verantwoordelijk voor de universiteitsbrede ondersteuning van en informatievoorziening aan studenten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—32 uur per week
  • €3389—€3895 per maand
  • Universitair
  • 1068421

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you