senior projectleider/onderzoeker arbeidsmarkt (minimaal 32 uur)

senior projectleider/onderzoeker arbeidsmarkt (minimaal 32 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
26 nov 9 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Sociaal-Economisch Onderzoek Rotterdam bv (SEOR bv) is een onderzoeksbureau dat toegepast onderzoek uitvoert voor beleidsmakende organisaties op regionaal en (inter)nationaal niveau en is op zoek naar een senior projectleider/onderzoeker arbeidsmarkt.

Functieomschrijving

Activiteiten

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider cq. senior onderzoeker die zijn sporen op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt reeds verdiend heeft. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, het naar buiten toe representeren van SEOR, en het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein. Je bent gewend om de lead te nemen bij zowel offerteaanvragen als onderzoeksprojecten. Je bent en blijft op de hoogte van de relevante beleidsontwikkelingen en wordt extern gewaardeerd om je visie en vakkennis. Je hebt ervaring met evaluatiestudies opgedaan naast diverse andere onderzoeken. Bij voorkeur ben je gepromoveerd, ben je sterk in kwantitatieve methoden en technieken of heb je ervaring opgedaan bij een relevante beleidsorganisatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Profiel

·                  Afgeronde en relevante academische opleiding, bij voorkeur algemene economie of econometrie.

·                  Ruime inhoudelijke werkervaring cq. onderzoekservaring op dit terrein.

·                  Aantoonbare ervaring met het verwerven van opdrachten en het schrijven van offertes.

·                  De beschikking over een relevant netwerk.

·                  Extern gericht en goede communicatievaardigheden.

·                  Goede projectmanagementvaardigheden.

·                  Goede analytische, bij voorkeur, kwantitatieve vaardigheden.

·                  Open houding bij samenwerking.

·                  Flexibel en bereid om taken van anderen op te pakken.

·                  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je relevante werkervaring en bedraagt maximaal € 6.133,- bruto per maand (schaal 13 CAO Nederlandse Universiteiten). Op basis van geleverde prestaties is een doorgroei naar schaal 14 (bruto € 6.738,- per maand) mogelijk. Daarnaast bieden we een vakantietoelage van 8% van het bruto jaarsalaris en een reiskosten- en internetvergoeding. Bij een volledig dienstverband bedraagt het aantal verlofdagen 25 en het aantal ADV-dagen 19. Een deel van het ADV-verlof kan worden gevaluteerd.

SEOR biedt een plezierige, informele en leergierige werksfeer.

Werkgever

Sociaal-Economisch Onderzoek Rotterdam bv (SEOR bv)

SEOR heeft een grote naam opgebouwd op de thema’s arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, marktwerking en regulering. Recentere werkgebieden zijn personeelsbeleid, innovatie en sectoren, en ondernemerschap. SEOR heeft sterke expertise op het terrein van (kwantitatieve en kwalitatieve) evaluaties. SEOR is gevestigd in de Rotterdam Science Tower aan de Marconistraat te Rotterdam.

Het onderzoek dat SEOR verricht levert praktisch bruikbare resultaten voor de opdrachtgever. Daarbij zet SEOR in op inhoudelijk verantwoord en objectief onderzoek. Bij SEOR werken momenteel ongeveer 15 professionals waardoor sprake is van een informele werksfeer. Samenwerking tussen deze professionals in wisselende onderzoeksteams, in een groot aantal gevallen ook met onderzoekers van andere onderzoeksbureaus, vormt een van de sleutels voor het bereiken van de beste resultaten in ons werk.

SEOR is gelieerd aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), en opereert als onafhankelijke BV onder de EUR Holding. SEOR heeft een breed nationaal en internationaal netwerk. Door de band met de Erasmus Universiteit kan SEOR adequaat en snel een beroep doen op aanvullende academische kennis en expertise: momenteel zijn vijf wetenschappers als associate aan SEOR verbonden.

Zie www.seor.nl voor meer informatie over de organisatie, expertiseterreinen en publicaties van SEOR.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €6133—€6738 per maand
  • Gepromoveerd
  • SEOR/261119

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Marconistraat 16, 11e etage, 3029 AK, Rotterdam

Bekijk op Google Maps