SEOR is op zoek naar een medior onderzoeker (minimaal 32 uur)

SEOR is op zoek naar een medior onderzoeker (minimaal 32 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
27 nov 11 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Activiteiten

Wij zijn op zoek naar een medior onderzoeker die ervaring heeft op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein, en mede verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, en het naar buiten toe representeren van SEOR. Je hebt ervaring met evaluatiestudies opgedaan naast diverse andere onderzoeken. Bij voorkeur ben je gepromoveerd, ben je sterk in kwantitatieve methoden en technieken of heb je ervaring opgedaan bij een relevante beleidsorganisatie.

Afhankelijk van de geleverde prestaties is doorgroei mogelijk naar de functie van senior onderzoeker/projectleider waarbij je verantwoordelijk bent voor en zelfstandig opereert bij het verkrijgen, aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Profiel

·                  Afgeronde en relevante academische opleiding, bij voorkeur algemene economie of econometrie.

·                  Inhoudelijke werkervaring cq. onderzoekservaring op dit terrein.

·                  Ervaring met het verwerven van opdrachten en het schrijven van offertes.

·                  Extern gericht en goede communicatievaardigheden.

·                  Goede projectmanagementvaardigheden.

·                  Goede analytische, bij voorkeur, kwantitatieve vaardigheden.

·                  Open houding bij samenwerking.

·                  Flexibel en bereid om taken van anderen op te pakken.

·                  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je relevante werkervaring en bedraagt maximaal € 4.978,- bruto per maand (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten). Op basis van geleverde prestaties is een doorgroei naar schaal 12 (bruto € 5.656,- per maand) mogelijk. Daarnaast bieden we een vakantietoelage van 8% van het bruto jaarsalaris en een reiskosten- en internetvergoeding. Bij een volledig dienstverband bedraagt het aantal verlofdagen 25 en het aantal ADV-dagen 19. Een deel van het ADV-verlof kan worden gevaluteerd.

SEOR biedt een plezierige, informele en leergierige werksfeer.

 

Werkgever

Sociaal-Economisch Onderzoek Rotterdam bv (SEOR bv)

Sociaal-Economisch Onderzoek Rotterdam bv (SEOR bv) is een onderzoeksbureau dat toegepast en maatschappelijk relevant onderzoek uitvoert voor beleidsmakende organisaties op regionaal en (inter)nationaal niveau.

 SEOR heeft een grote naam opgebouwd op de thema’s arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, marktwerking en regulering. Recentere werkgebieden zijn personeelsbeleid, innovatie en sectoren, en ondernemerschap. SEOR heeft sterke expertise op het terrein van (kwantitatieve en kwalitatieve) evaluaties. SEOR is gevestigd in de Rotterdam Science Tower aan de Marconistraat te Rotterdam.

Het onderzoek dat SEOR verricht levert praktisch bruikbare resultaten voor de opdrachtgever. Daarbij zet SEOR in op inhoudelijk verantwoord en objectief onderzoek. Bij SEOR werken momenteel ongeveer 15 professionals waardoor sprake is van een informele werksfeer. Samenwerking tussen deze professionals in wisselende onderzoeksteams, in een groot aantal gevallen ook met onderzoekers van andere onderzoeksbureaus, vormt een van de sleutels voor het bereiken van de beste resultaten in ons werk.

SEOR is gelieerd aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), en opereert als onafhankelijke BV onder de EUR Holding. SEOR heeft een breed nationaal en internationaal netwerk. Door de band met de Erasmus Universiteit kan SEOR adequaat en snel een beroep doen op aanvullende academische kennis en expertise: momenteel zijn vijf wetenschappers als associate aan SEOR verbonden.

Zie www.seor.nl voor meer informatie over de organisatie, expertiseterreinen en publicaties van SEOR.

 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • SEOR/271119

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam

Bekijk op Google Maps