Beleidsmedewerker Onderzoek

Beleidsmedewerker Onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
5 feb 27 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker Onderzoek ondersteun je de beleidsadviseurs bij het uitvoeren en verbeteren van de werkzaamheden. Jouw taken zijn onder andere:
 • ondersteuning bij de voorbereiding van (her)benoemingsprocedures van hoogleraren (onder andere CV analyses van onderzoekers) en het ondersteunen van leerstoelcommissies;
 • ondersteuning bij de ontwikkeling van beleidsprocedures en richtlijnen ten aanzien van nieuw talentbeleid (onder andere promovendibeleid en hooglerarenbeleid) en het opstellen van implementatieplannen;
 • de procesbegeleiding van diverse commissies (onder andere bewaking van voortgang van procedures voor diverse interne subsidies);
 • ondersteuning bij selectie van kandidaten voor diverse prijzen en awards alsook het samen met experts meeschrijven van nominaties;
 • de interne communicatie van Onderzoeksbeleid en -Advies (onder andere het vernieuwen en bijhouden van de website en het samenstellen van de nieuwsbrief).
Je wordt volop in de gelegenheid gesteld je eigen expertise in te zetten en op nieuwe terreinen expertise te ontwikkelen.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je hebt een hbo of academische opleiding gevolgd. Affiniteit met het (bio)medisch onderzoeksveld is gewenst. Het is een pre als je ervaring hebt met beleidsvoorbereiding, ontwikkeling en implementatie in een complexe, professionele omgeving. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels. Je bent resultaatgericht en draagt actief bij aan de gezamenlijke teamresultaten, ook op onderwerpen buiten je eigen aandachtgebieden. Tevens ben je goed in plannen en organiseren. Je kunt de voortgang van dossiers goed bewaken en knelpunten of kansen signaleren. Procesmatig denken, nauwkeurig werken en beschikken over organisatiesensitiviteit zijn belangrijke competenties.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.078,- (schaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het team van de afdeling Onderzoeksbeleid en -Advies is onderdeel van de pijler Onderzoek en Onderwijs van het Servicebedrijf. Het team houdt zich bezig met een breed palet aan onderwerpen en heeft drie kerntaken: Research intelligence & Strategie, Wetenschappelijke integriteit & Ethiek en Wetenschappelijk Talentbeleid.

De afdeling Onderzoeksbeleid en -Advies draagt bij aan de essentiële voorwaarden voor uitstekend wetenschappelijk onderzoek met een positieve invloed op onderwijs, patiëntenzorg en kennisvalorisatie. Onderzoeksbeleid speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het strategisch beleid met betrekking tot de toekomst van het onderzoek in het Erasmus MC. Op strategisch niveau is interactie met andere organisatie-onderdelen zowel binnen als buiten de pijler Onderwijs en Onderzoek van belang.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €2961—€4078 per maand
 • HBO
 • 51.14.19.SB-P593822-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps