Arts-onderzoeker/Postdoc SHE/O&O - ZonMw PASEMECO project

Arts-onderzoeker/Postdoc SHE/O&O - ZonMw PASEMECO project

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 8 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Maastricht University is op zoek naar een arts-onderzoeker/postdoc voor het PASEMECO-project.

Binnen het PASEMECO-project  (voluit: ‘Development and Evaluation of a Multi-Purpose Toolbox Offering an Integrated Blended Program for Palliative Care in Undergraduate Medical Curricula’) wordt gewerkt aan het vergroten van de aandacht voor palliatieve zorg in de initiële opleidingen Geneeskunde in Nederland.

In de afgelopen jaren is onderzocht welke competenties Geneeskunde-studenten zouden moeten verwerven op het gebied van palliatieve zorg in de bachelor en master Geneeskunde. Er is een toolbox ontwikkeld met bestaande leermaterialen over palliatieve zorg voor studenten Geneeskunde. Daarnaast ontwikkelt het PASEMECO-team nieuw onderwijs en daarvoor benodigde leermaterialen.

Materialen uit de toolbox kunnen vervolgens op verschillende manieren gebruikt worden binnen de acht opleidingen Geneeskunde in Nederland. Het PASEMECO-team heeft contacten met de verschillende opleidingen en ondersteunt docenten bij het integreren van onderwijs over palliatieve zorg in hun eigen bachelor- of masterprogramma. Daarnaast verzorgt het PASEMECO-team docenttrainingen op dit gebied.

Wegens het vertrek van één van de twee projectleiders zijn wij op zoek naar een tijdelijke projectleider voor PASEMECO tot het einde van het project. De arts-onderzoeker/post-doc wordt aangesteld bij de School of Health Professions (SHE) met een onderzoeks- en PhD programma dat internationaal gezien tot de top behoort in het domein van de medische onderwijswetenschappen en waarin nauw wordt samengewerkt met ervaren onderwijsontwikkelaars en professionals uit de zorg.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

-  Een afgeronde opleiding Geneeskunde; 
- Interesse in (medisch) onderwijs en in het bijzonder onderwijs op het gebied van palliatieve zorg;
- Bij voorkeur expertise op het gebied van palliatieve zorg, bijvoorbeeld door werkervaring als arts en/of een afgeronde kaderopleiding palliatieve zorg;
- Bij voorkeur gepromoveerd en relevante publicaties;
- Excellente communicatieve en organisatorische vaardigheden;
- In staat om met verschillende belanghebbenden samen te werken, zowel met docenten, opleidingscoördinatoren, zorgverleners als met patiënten en mantelzorgers;
- Goede beheersing van het Engels om te ondersteunen bij het schrijven van wetenschappelijke artikelen en het geven van presentaties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 1-12-2020.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • 28.8—32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT2020.69

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 60, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps