Assistant/Associate professors met focus op onderwijs

Assistant/Associate professors met focus op onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 1 mei Delft

Functieomschrijving

De TU Delft hecht grote waarde aan excellent onderwijs en wil hier middels het aannemen van 4 nieuwe collega’s een stevige impuls aan geven. Deze nieuwe collega’s richten zich primair op onderwijs en zijn daarnaast actief binnen het wetenschappelijk onderzoek. 
In deze functie besteed je circa twee derde van jouw tijd aan het verzorgen, vernieuwen en ontwikkelen van hoogwaardig onderwijs binnen één van de opleidingen van onze faculteit Technische Natuurwetenschappen. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring ben je verantwoordelijk docent voor enkele onderdelen van het curriculum. Onze speciale interesse gaat uit naar, maar is niet beperkt tot, docenten met belangstelling voor practicumonderwijs, onderwijs in engineering- en instrumentatievakken en onderwijs in academische en digitale vaardigheden.
Je maakt bij de inrichting van jouw onderwijs enthousiast en  weloverwogen gebruik van de nieuwste didactische inzichten en onderwijsvormen. Je benadrukt in jouw onderwijs de verbindingen naar maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en naar actueel wetenschappelijk onderzoek.
Je draagt bij aan een samenwerkingsgerichte onderwijscultuur en een inspirerende student-docent community. Je hecht aan directe contacten met studenten en bent voor hen toegankelijk. Je begeleidt en coacht collega’s bij hun ontwikkeling tot goede docenten en onderwijsontwikkelaars. Je bevordert een ondersteunende en inclusieve cultuur voor elke student en collega. Je legt verbindingen tussen verschillende vakken en met verschillende docenten binnen het curriculum. Je neemt een leidende rol bij het (her-)ontwerp van onderwijs en toetsing.
Naast jouw onderwijstaak neem je actief deel aan het onderzoek binnen één van de afdelingen van de faculteit Technische Natuurwetenschappen. Van jou verwachten we dat je BSc en MSc studenten begeleidt bij hun afstudeerprojecten, dat je promovendi en postdocs mede-begeleidt en dat je bijdraagt aan wetenschappelijke publicaties, maar niet dat je een eigen onderzoekslijn opzet of hier financiering voor verwerft.
De vacatures staan open op het niveau van (tenure track) assistant professor of associate professor, afhankelijk van achtergrond en ervaring. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 11-12 voor assistant professor en schaal 13-14 voor associate professor).
De TU Delft faciliteert en stimuleert academische carrières met een nadruk op onderwijs. Een succesvolle ontwikkeling langs deze carrièrelijn leidt voor tenure track assistant professors tot doorgroei naar de functie van associate professor en kan leiden tot verdere doorgroei naar de functie van full professor.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent afgestudeerd en gepromoveerd in een voor de faculteit Technische Natuurwetenschapen relevant vakgebied. Je bent een gedreven en dynamisch docent en hebt op onderwijsgebied, binnen WO, HBO of VWO, aansprekende resultaten behaald. Je beschikt over een (academische) onderwijsbevoegdheid of bent bereid die snel te verwerven. Je bent enthousiast over, en je hebt kennis van en ervaring met didactsiche vernieuwingen in het onderwijs. Je realiseert zulke vernieuwingen met creativiteit. Je bent collegiaal en communicatief en beschikt over leidinggevende talenten die jou in staat stellen om door te groeien naar sturende functies binnen de onderwijsorganisatie van de TU Delft. Je wilt in jouw academische loopbaan onderwijs en onderzoek combineren, met de nadruk op onderwijs. Jouw onderzoekexpertise sluit aan bij één van de onderzoekafdelingen van de faculteit Technische Natuurwetenschappen.
De TU Delft is een tweetalige organisatie. Het onderwijs in de masteropleidingen en in de bacheloropleiding Nanobiology is Engelstalig, de bacheloropleidingen Technische Natuurkunde, Life Science and Technology en Molecular Science and Technology zijn Nederlandstalig. Hoewel een uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels noodzakelijk zijn voor een optimale functievervulling, hoeft het (nog) niet perfect beheersen van de Nederlandse taal geen beletsel te zijn voor een succesvolle sollicitatie. Wij ondersteunen verdere ontwikkeling van de Nederlandse of Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tenure track (6 years with the prospect of a permanent contract).

At the start of the tenure-track you will be appointed as Assistant Professor for the duration of six years. Section leader, department leaders and you will agree upon expected performance and (soft) skills. You will receive formal feedback on performance and skills during annual assessment meetings and the mid-term evaluation. If the performance and skills are evaluated positively at the end of the tenure track, you will be appointed in a permanent Assistant Professor position.
TU Delft offers a customisable compensation package, a discount for health insurance and sport memberships, and a monthly work costs contribution. Flexible work schedules can be arranged. An International Children’s Centre offers childcare and an international primary school. Dual Career Services offers support to accompanying partners. Salary and benefits are in accordance with the Collective Labour Agreement for Dutch Universities.
TU Delft sets specific standards for the English competency of the teaching staff. TU Delft offers training to improve English competency.
Inspiring, excellent education is our central aim. If you have less than five years of experience and do not yet have your teaching certificate, we allow you up to three years to obtain this.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. TNW verricht vanuit zes wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Bionanoscience, Biotechnology, Chemical Engineering, Imaging Physics, Quantum Nanoscience en Radiation Science & Technology.
De faculteit TNW streeft ook in haar onderwijs naar excellentie en innovatie. De faculteit leidt ingenieurs voor de toekomst op met een diepgaande kennis van de fundamentele natuurwetenschappen en de vaardigheid om deze kennis toe te passen in innovatieve technologie. TNW verzorgt de Bachelor opleidingen Life Science & Technology, Molecular Science & Technology, Technische Natuurkunde en Nanobiology en de Master opleidingen Life Science & Technology, Chemical Engineering, Applied Physics, Nanobiology en Science Education and Communication, waarvan enkele als joint degree programma tezamen met de Universiteit Leiden en met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Additionele informatie

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Prof.dr. Chris R. Kleijn, Directeur Onderwijs, e-mail: C.R.Kleijn@tudelft.nl, tel: +31 (0)15 2782835.

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Laïs Westervoorde, HR Adviseur, e-mail: L.Westervoorde@tudelft.nl.

Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae mailen naar Sandra Paffen, Management Assistente, e-mail: s.m.paffen@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer TNW20-024.

|micrositetu

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Natuurwetenschappen
  • 26.6—38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • TNW20-024

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Lorentzweg 1, 2628 CJ, Delft

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Vul het formulier in om via AcademicTransfer te solliciteren. Wij sturen jouw sollicitatie naar de werkgever.

Personalia

Bijlagen

Bijlagen

Upload ten minste één document, bijv. een motivatiebrief en/of cv. NB: gebruik een alternatief zoals een cloud dienst voor grotere bestanden aangezien werkgevers e-mails kunnen weigeren op basis van de maximaal toegestane grootte.

Upload ten minste één document, bijv. een motivatiebrief en/of cv. NB: gebruik een alternatief zoals een cloud dienst voor grotere bestanden aangezien werkgevers e-mails kunnen weigeren op basis van de maximaal toegestane grootte.
Alleen de volgende bestands extensies zijn toegestaan: pdf, doc, docx, jpg, jpeg and png.
Totale grootte van de documenten mag niet meer zijn dan: 19.0 MB.
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Bestand toegevoegd
Bestand toevoegen
Sleep het bestand hierheen of blader
Voeg meer bestanden toe

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 1 mei 2020 23:58 (Europe/Amsterdam).