Docent Statistiek en Wiskunde (1,0 fte)

Docent Statistiek en Wiskunde (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 apr 1 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het Departement Econometrie & OR van Tilburg School of Economics and Management zijn wij op zoek naar een Docent Statistiek en Wiskunde.

Functieomschrijving

Voor het departement EOR zijn wij per 1 augustus 2020 op zoek naar een Docent Statistiek en Wiskunde. De taken van de gezochte docent zijn:

  • het verzorgen van hoor- en werkcolleges van cursussen in de diverse onderwijsprogramma’s waar het departement EOR verantwoordelijk voor is,
  • het begeleiden van bachelor en/of mastertheses,
  • het (mede-)uitvoeren van digitaliseringsprojecten binnen ons onderwijs,
  • het coördineren van een cursus waarbij een team van docenten betrokken is. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die: 

  • een master (en bij voorkeur een PhD) heeft afgerond in statistiek of een andere gerelateerde kwantitatieve richting zoals wiskunde, econometrie of operationele research,
  • ervaring heeft met het verzorgen van hoor-  en werkcolleges,
  • ervaring heeft met het digitaliseren van onderwijs,
  • in staat is om een team van werkcollegedocenten en studentassistenten aan te sturen,
  • bereid is om het certificaat Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) te verwerven of dat al bezit, 
  • in staat is om zowel in het Nederlands als in het Engels les te geven.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tijdelijk dienstverband voor zes jaar.

Naast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (Tilburg University behoort tot de meest gewaardeerde werkgevers in de non-profit sector) en een attractieve, internationale werksfeer, bieden wij u een tijdelijk dienstverband voor zes jaar.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274 bruto per maand (salarisschaal 10) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Deze functie valt onder het UFO-profiel Docent 4 en de CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing. 

Bij ruimere ervaring behoort een hogere inschaling tot de mogelijkheden (tot maximaal € 4.978 schaal 11 (Docent 3)).

Werkgever

Tilburg School of Economics and Management

De Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) maakt deel uit van Tilburg University. TiSEM streeft naar het geven en doen van kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, met een ambitieuze, internationale gemeenschap van docenten en studenten. De bachelor- en masteropleidingen van TiSEM staan over het algemeen hoog in de ranglijsten en trekken een toenemend aantal studenten. Wat onderzoek betreft kan TiSEM zich op veel gebieden meten met de Europese top. 
Tilburg School of Economics and Management

Afdeling

Departement Econometrie & OR

Het departement Econometrie en Operationele Research (EOR) is een onderdeel van TiSEM. Het bestaat uit ongeveer 45 stafleden en 35 PhD studenten. Het is verantwoordelijk voor het onderwijs in het bachelor programma Econometrics and Operations Research en de drie masterprogramma’s Econometrics and Mathematical Economics, Quantitative Finance and Actuarial Science en Business Analytics and Operations Research. Bovendien verzorgt het departement de statistiek- en wiskundevakken in de andere bacheloropleidingen van TiSEM en de kwantitatieve vakken in de researchmasterprogramma’s in economics en business en de bachelor Data Science. De meeste stafleden hebben een kwantitatieve achtergrond en zijn naast het onderwijs ook actief als onderzoeker. Op onderzoeksgebied heeft het departement een internationale reputatie op diverse terreinen als actuariële wetenschappen, econometrie, kwantitatieve financiering, operations research, statistiek en wiskunde. Er wordt fundamenteel onderzoek gedaan maar er is ook veel aandacht voor onderzoek met maatschappelijke relevantie.

De campus van Tilburg University is gelegen aan de Oude Warande, een prachtig sterrenbos, waar je even tot rust kunt komen tijdens een korte wandeling, je energie kwijt kunt met een duurloopje of heerlijk kunt genieten op een bankje. 

Specificaties

  • Lector
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 16696

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you