Directeur Bedrijfsvoering, Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Directeur Bedrijfsvoering, Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun vandaag Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De faculteit zoekt een verbindend leider die als ervaren manager fungeert als waardevol lid van het faculteitsbestuur. Als directeur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de facultaire bedrijfsvoering, en in het bijzonder voor het beheer van de professionele dienstverlening van de faculteit. Je treedt op als adviseur van de decaan inzake het beleid ten aanzien van de facultaire bedrijfsvoering en de uitvoering en evaluatie daarvan. Met een verbindende leiderschapsstijl en bewezen ervaring in een multistakeholder omgeving, heb je sterke beïnvloedings-, onderhandelings- en communicatievaardigheden. Dit is vooral belangrijk omdat de directeur bedrijfsvoering een belangrijke rol speelt bij het onderhouden van interne en externe contacten en samenwerkingen, zoals die met de andere faculteiten en de centrale diensten van de universiteit alsook met (lokale) stakeholders in het bedrijfsleven, de overheid en andere instellingen. Als onderdeel van het faculteitsbestuur speelt de directeur bedrijfsvoering en belangrijke rol bij het bevorderen van de diversiteit binnen de faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

Je bent een verbindend leider die opereert als spil in de organisatie. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, en weet draagvlak voor je ideeën te creëren. Je handelt besluitvaardig en hebt overtuigingskracht. Je kan mensen enthousiasmeren en mobiliseren, en handelt steeds met oog voor menselijke relaties.

De ideale kandidaat: 

 • heeft een academisch werk- en denkniveau; heeft affiniteit met universitair onderwijs en onderzoek, bij voorkeur op het terrein van de bètawetenschappen;
 • is een ervaren operationeel manager met een sterke affiniteit voor en inzicht in de meervoudige, en soms operationele, functies en principes binnen de bedrijfsvoering, waaronder financiën, personeel, ICT en huisvesting;
 • heeft een verbindende stijl, bewezen ervaring in een multistakeholder omgeving, en sterke beïnvloedings-, onderhandelings- en communicatievaardigheden;
 • heeft het vermogen om de beleidsontwikkeling die relevant is voor de strategie van de Faculteit der Wetenschappen vorm te geven;
 • heeft een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

De Radboud Universiteit biedt haar medewerkers de mogelijkheid om een zo goed mogelijke balans tussen werk en privéleven te bereiken en te behouden. Dit blijkt uit de aantrekkelijke regelingen voor deeltijdwerk, verschillende soorten verlof, waaronder betaald ouderschapsverlof en flexibele werktijden. Er is kinderopvang aanwezig op de campus.

Dit is een voltijdse positie (0,8 fte is ook mogelijk). Het bruto maandsalaris is afhankelijk van kwalificaties en eerdere ervaring en varieert tussen € 6.405 en € 8.375 voor een 38-uren werkweek (schaal 16 CAO Nederlandse Universiteiten). Het salaris wordt aangevuld met een vakantie- en een eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de Radboud Universiteit een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Radboud Universiteit

Radboud Universiteit wil het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en zichzelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI)

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) is op zoek naar een nieuwe directeur bedrijfsvoering die als lid van het faculteitsbestuur een sleutelrol speelt in een van de grootste faculteiten van de Radboud Universiteit Nijmegen. De faculteit der NWI is een van de zeven faculteiten van de universiteit en herbergt een rijke en inspirerende mix van disciplines: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, astronomie en informatica. De faculteit combineert uitmuntend onderzoek met voortreffelijk onderwijs en streeft ernaar een belangrijke speler te zijn in de mondiale wetenschapsarena. De faculteit biedt onderdak aan ongeveer 3.000 studenten en bestaat uit een actieve en diverse academische gemeenschap waar ongeveer 1.000 Nederlandse en internationale medewerkers gedreven worden door nieuwsgierigheid en samenwerken om een significante impact te hebben op de huidige maatschappelijke uitdagingen. De faculteit wordt geleid door een faculteitsbestuur, bestaande uit de decaan, twee vicedecanen en de directeur bedrijfsvoering.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; IT; Beleid- en staf; Financiën
 • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie; Recht
 • 30.4—38 uur per week
 • €6405—€8375 per maand
 • Universitair
 • AT 4715

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps