Junior dataspecialist ‘Panel- en surveyonderzoek’

Junior dataspecialist ‘Panel- en surveyonderzoek’

Geplaatst Deadline Locatie
23 jun 7 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij goed met databases?

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een betere gezondheidszorg? Houd jij wel van een beetje reuring? Reageer dan snel, want dan zitten wij op jou te wachten! 

Junior Data Specialist
(16 uur per week, zo spoedig mogelijk)

Je werkt in een team van onderzoeksondersteuners aan de dataverzameling en -beheer van onze panels. Verzamelde vragenlijstgegevens moeten op een gestructureerde manier geïmporteerd worden in de database, waarbij jij de kwaliteit en integriteit van deze gegevens scherp in de gaten houdt. Wanneer onderzoekers een data-aanvraag indienen vertaal jij die vraag naar T-SQL code. In het contact met de onderzoekers denk jij proactief mee voor het beste resultaat.  Af en toe werk je in C# om de in huis ontwikkelde applicaties te onderhouden.

Specificaties

Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO/HBO- opleiding  en ervaring met relationele databases. Je draait je hand niet om voor het schrijven van T-SQL queries. Je weet niet alleen je weg te vinden in SQL Server Management Studio en C#, maar je bent je er ook bewust van dat de gegevens in jouw database iets betekenen. Je vindt het prettig om korte termijn opdrachten uit te voeren. Je werk is transparant en reproduceerbaar. Je kan goed samenwerken met collega’s met verschillende achtergronden en bent communicatief vaardig. Je hebt affiniteit met werken in onderzoek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

 • een tijdelijke aanstelling voor 16 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging;
 • afhankelijk van het profiel van de sollicitant is een uitbreiding van 16 uur per week op een andere afdeling mogelijk;
 • een salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €2575,04 en maximaal € 3.470,40 bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • een eindejaarsuitkering van 6,83%;
 • ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een collegiale en informele werksfeer;
 • een pensioenvoorziening;
 • een NS Business Card tegen een geringe eigen bijdrage.

Werkgever

Nivel

Het Nivel is een onafhankelijk kennisinstituut waar zo’n 150 medewerkers onderzoeken hoe ons gezondheidszorgsysteem werkt en hoe het nog beter kan. Op het Nivel worden een aantal onderzoeksdatabases onderhouden van gegevens uit panels (bijvoorbeeld een doorsnee uit de algemene bevolking, of een panel van chronisch zieken) die periodiek bevraagd worden over allerlei aspecten van gezondheid, kwaliteit van zorg, het zorgstelsel en maatschappelijke participatie. Voor het beheren van de gegevens uit deze projecten zijn databases gebouwd. Deze databases worden beheerd door data specialisten die samen werken met andere professionals in het ondersteuningscluster ‘Panel- en surveyonderzoek’.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium; IT; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie; Techniek
 • max. 16 uur per week
 • €2575—€3470 per maand
 • HBO+
 • AT Data Specialist PSO

Werkgever

Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Otterstraat 118 - 124, 3513 CR, Utrecht

Bekijk op Google Maps