Postdoctoraal onderzoeker epidemiologie van nierziekten

Postdoctoraal onderzoeker epidemiologie van nierziekten

Geplaatst Deadline Locatie
28 jul 10 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb je je promotie op een epidemiologisch onderwerp nog niet zo lang geleden afgerond? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven epidemiologisch onderzoeker voor de op onze afdeling gevestigde ERA-EDTA Registry. In een internationale omgeving voer je eigen onderzoeksprojecten uit en begeleid je onderzoekers uit verschillende Europese landen. Je werkt mee aan managementtaken en bent betrokken bij de dataverzameling. Verder coördineer je de organisatie van enkele internationale epidemiologiecursussen voor nefrologen en geef je er zelf les in.

De ERA-EDTA Registry is een Europese registratie voor patiënten met eindstadium nierfalen die behandeld worden met dialyse of een niertransplantatie. Elk jaar ontvangt onze registratie gegevens over deze behandelingen vanuit zo’n 35 landen binnen en rondom Europa. Zie ook www.era-edta-reg.org/.

Ruim de helft van de aanstelling wordt besteed aan onderzoek op het gebied van de epidemiologie van nierziekten en de uitkomsten van nierfunctievervangende behandeling. Je voert eigen onderzoeksprojecten uit en begeleidt onderzoeksprojecten van junior onderzoekers en visiting researchers uit verschillende Europese landen. Je besteedt het andere deel van je aanstelling aan managementtaken. De registratie is in het bezit van een ISO 9001 en ISO 27001 certificering en het bijhouden van deze systemen behoort tot jouw taken. Verder ben je betrokken bij de dataverzameling, coördineer je de organisatie van enkele internationale epidemiologiecursussen voor nefrologen (waar je zelf ook les geeft), fellowship calls, de bijdragen aan congressen en de jaarlijkse nieuwsbrief.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker die gepromoveerd is op een epidemiologisch onderwerp, en die het leuk vindt om in een internationale omgeving naast onderzoekstaken ook managementtaken te vervullen.

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker:

  • Een universitaire opleiding in de epidemiologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen, biologie of medische informatiekunde heeft afgerond;
  • Gepromoveerd is op een epidemiologisch onderwerp;
  • Ervaring heeft met het uitvoeren van statistische analyses, bij voorkeur in SAS, R en/of Stata;
  • Het leuk vindt om visiting researchers en junior onderzoekers te begeleiden;
  • Klantvriendelijk is en nauwkeurig kan werken;
  • Uitstekend mondeling en schriftelijk kan communiceren, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Het leuk vindt om naast onderzoekstaken ook managementtaken te vervullen;
  • Bij voorkeur affiniteit heeft met kwaliteitsmanagement (ISO 9001 en 27001) en wet- en regelgeving omtrent persoonsgegevens (waaronder AVG).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 months.

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 5.226,- bruto per maand op basis van 36 uur (conform schaal 10 of 11 CAO UMC). Afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). 
  • Wij bieden een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij Be Frank.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden-amr/.

Werkgever

Amsterdam UMC

Als universitair medisch centrum heeft het AMC drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van onderwijs en opleiding.

Afdeling

Klinische Informatiekunde (KIK)

De afdeling Klinische Informatiekunde (KIK) in het Amsterdam UMC (locatie AMC) zet zich in voor de verbetering van de gezondheidszorg. Daartoe doet zij onderzoek naar de ondersteuning, sturing en evaluatie van de patiëntenzorg met behulp van methoden en technieken uit de informatica, epidemiologie, statistiek en aanpalende disciplines. Tevens speelt zij een belangrijke rol in het ontwikkelen en verzorgen van verschillende opleidingen aan de faculteit der Geneeskunde (de opleidingen Medische Informatiekunde en Geneeskunde, en de eLearning Master Health Informatics (voor (zorg)professionals)) en biedt onderdak aan meerdere medische registraties.

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • max. €5226 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT 2532071

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you