Lector Revalidatie en Technologie _PS

Lector Revalidatie en Technologie _PS

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 23 aug Den Haag

Functieomschrijving

Wil je een multidisciplinaire onderzoeksgroep leiden op het snijvlak van onderwijs, revalidatiezorg en technologie? Voel je je thuis in praktijkgericht onderzoek en werk je ook graag samen met hbo-studenten en -professionals? Maak je ambities dan waar en solliciteer op deze functie!

Wat ga je doen?
Als lector Revalidatie en Technologie stuur je een multidisciplinaire onderzoeksgroep aan waarin praktijkgericht onderzoek wordt uitgevoerd ter bevordering van doelmatige en toekomstbestendige, ‘value based’ revalidatiezorg. Je bouwt hierbij voort op de kennis, expertise en het netwerk dat is opgebouwd in het eerdere lectoraat Revalidatie. Het lectoraat Revalidatie en Technologie betreft een samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en Basalt en heeft een duidelijke focus op eHealth en zorgtechnologie in de medisch specialistische revalidatie (MSR). Je voert praktijkgericht onderzoek uit naar innovatieve, slimme en praktische toepassingen van technologie in de behandeling van MSR-patiënten. De onderzoeksresultaten worden door jou vertaald naar de revalidatiezorg en de onderwijsprogramma’s. Op deze wijze draag je bij aan de professionalisering van docenten en het toekomstbestendig maken van de beroepspraktijk.
Vanuit jouw rol begeleid je docent-onderzoekers en promovendi in het uitvoeren van onderzoeksprojecten en bied je studenten, bijvoorbeeld via afstudeeronderzoeken, de ruimte om een bijdrage te leveren aan het onderzoek van het lectoraat. Om het lectoraat verder uit te bouwen en nieuw onderzoek te financieren, heb jij een taak om subsidies en andere financiële middelen te verwerven.

Specificaties

De Haagse Hogeschool (HHS)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren en ondernemende onderzoeker met sterke contactuele eigenschappen. Iemand met een publieke performance die mensen meeneemt en inspireert. Je bent een netwerker en weet verbindingen te leggen en te onderhouden in een zeer diverse nationale en internationale omgeving van professionals. Daarnaast draag je bij aan de ambities van De Haagse Hogeschool en Basalt. Verder vinden wij in jouw cv terug dat jij: 

 • Gepromoveerd op een voor het lectoraat relevant onderzoeksgebied;
 • Afgestudeerd bent bij een op het kennisgebied toegesneden academische opleiding;
 • Ruime ervaring in het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek op een relevant gebied, hetgeen blijkt uit een stevige trackrecord op het gebied van peer-reviewed (wetenschappelijke) nationale en internationale publicaties (H-index>15), key-notes en presentaties op wetenschappelijke congressen, co-promotorschap en lidmaatschap van relevante commissies;
 • Ervaring met het leiding geven aan een multidisciplinair (onderzoeks)team;
 • Goede didactische kwaliteiten, bij voorkeur aangevuld met een onderwijsbevoegdheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden waaruit duidelijk wordt dat jij: 

 • Een duidelijke visie hebt op innovatieve ontwikkelingen in relevante onderzoeks- en beroepspraktijken en de vertaling daarvan naar het (hoger beroeps)onderwijs;
 • Beschikt over een relevant netwerk dat aansluit op dit domein en dat jij ondernemend en actief kunt inzetten t.b.v. de hogeschool;
 • Aantoonbare ervaring hebt met het verwerven van subsidies (nationaal en internationaal) en andere geldstromen;
 • Beschikking over uitstekende interculturele communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 jaar.

 • Een arbeidsovereenkomst met een omvang van 24 uur per week voor 6 jaar met een evaluatiemoment na 2 jaar. Het streven is de omvang uit te breiden naar maximaal 32 uur per week na één jaar;
 • Je wordt voor 12 uur per week aangesteld bij De Haagse Hogeschool (salaris maximaal €7.485,19 per maand op basis van een 40-urige werkweek (schaal 15 CAO HBO) en voor 12 uur per week bij Basalt (salaris maximaal €6.636,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 70 CAO Ziekenhuizen);
 • 8% vakantietoeslag (onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO HBO en CAO Ziekenhuizen;
 • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een goed te bereiken werkplek (standplaats Den Haag), zowel met de fiets, trein en eventueel met de auto (ruime parkeergelegenheid);
 • Een groot netwerk en dynamische omgeving, te midden van gedreven en internationale studenten.

Werkgever

​​​​​​​De Haagse Hogeschool en Basalt

Wil je meer weten over werken bij De Haagse?
De Haagse Hogeschool wil haar studenten optimaal voorbereiden op de kennissamenleving van de 21e eeuw. We bieden een inspirerende onderzoeksomgeving met zeven kenniscentra, ruim 25 lectoraten en meer dan 50 bachelor- en masteropleidingen die praktijkgericht onderzoek hoog in het vaandel hebben staan. Het lectoraat Revalidatie en Technologie is gekoppeld aan de faculteit Gezondheid, Voeding en Sport (GVS) en het kenniscentrum Health Innovation.

Wil je meer weten over werken bij Basalt?
Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg.

Additionele informatie

Ben jij onze nieuwe lector?
Je kunt uitsluitend direct, online solliciteren met CV en motivatiebrief via de 'Solliciteer' button. Je kunt reageren tot en met zondag 23 augustus 2020. Het selectietraject bestaat onder meer uit een eerste sollicitatiegesprek op maandag 31 augustus 2020. Bij een goed vervolg volgt een tweede gesprek op maandag 14 september 2020, waarin je wordt gevraagd om een korte presentatie of opdracht voor te bereiden. Daarna volgt een derde gesprek met de portefeuillehouder onderzoek van het College van Bestuur en met de Raad van Bestuur van Basalt, dit gesprek staat ingepland op woensdag 16 september 2020.

Wil je meer informatie?
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Son Burgers-Geerinckx, directeur van de faculteit Gezondheid, Voeding en Sport via Jolanda Bultink-van Heel via j.a.j.bultink-vanheel@hhs.nl.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Pamela Schmitt-Leidsman, adviseur Resourcing, via email vacatures@hhs.nl.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Lector; Onderwijs
 • Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid
 • max. 24 uur per week
 • Gepromoveerd
 • AT 9721

Werkgever

De Haagse Hogeschool (HHS)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (De Haagse Hogeschool (HHS)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 23 aug. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).