Stage coördinator / Docent (0,7 fte - 7 maanden)

Stage coördinator / Docent (0,7 fte - 7 maanden)

Geplaatst Deadline Locatie
6 nov 14 dec Tilburg
Het departement is op korte termijn op zoek naar Stage coördinator / Docent (0,7 fte - 7 maanden)

Functieomschrijving

De hoofdtaak van de stage coördinator is het begeleiden van masterstudenten klinische kinder- en jeugdpsychologie tijdens hun klinische stage in verschillende kinder- en jeugdinstellingen, zoals de raad voor de Kinderbescherming, jeugdzorg en scholen. De stage coördinator is verantwoordelijk voor het opvolgen van de voortgang van de stages en overlegt hierover op regelmatige tijdstippen met de stageverantwoordelijken binnen de instellingen.

Daarnaast kan de stage coördinator/docent worden ingeschakeld voor het begeleiden van bachelor thesissen. De docent moet bereid zijn om de stagebegeleidingen en de bachelor thesisbegeleidingen online te verzorgen.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 

Wij zoeken een enthousiaste psycholoog of iemand met vergelijkbare kwalificaties met goede kennis van de ontwikkelingspsychologie en de levenslooppsychologie. Kennis van het klinische veld van de kinder- en jeugdpsychologie is belangrijk. De kandidaat heeft zeer goede communicatieve vaardigheden en goede organisatorische en didactische kwaliteiten. De kandidaat is een echte teamspeler en onderhoudt zeer goede contacten met de collega’s. De kandidaat is flexibel en in staat om studenten te enthousiasmeren in het kader van kleinschalig onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 7 maanden.

De Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een buitengewoon goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij bieden, afhankelijk van de kennis en ervaring van de kandidaat, een aanstelling in het UFO profiel docent 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.790.- en maximaal € 4.402,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling.
 

De functie betreft een dienstverband voor de duur van 7 maanden. Indiensttreding zo spoedig mogelijk en uiterlijk vanaf 1 februari 2021 tot en met 31 augustus 2021.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Departement Ontwikkelingspsychologie

Het departement Ontwikkelingspsychologie van Tilburg University verzorgt onderwijs in de bachelorfase van de psychologie-opleiding en in de masterprogramma’s Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie (KKJ), Klinische Forensische Psychologie (KFP) en Positive Psychology & Wellbeing (PP & W). Daarnaast is het departement verantwoordelijk voor de researchmaster Individual Differences and Assessment (IDA).

Meer informatie over Tilburg University en het departement vindt u op: www.tilburguniversity.edu en www.tilburguniversity.edu/nl/over-tilburg-university/schools/socialsciences/organisatie/departments

Additionele informatie

 

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met drs. Liselotte den Boer of prof. dr. Stefan Bogaerts (s.bogaerts@tilburguniversity.edu). 

Specificaties

  • Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 28 uur per week
  • 17035

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie, voorzien van brief en CV, kunt u, uitsluitend via onderstaande link, tot uiterlijk 15 december 2020 richten aan de heer drs. H.G. van Liempd, directeur TSB, Tilburg University. De gesprekken zullen begin januari 2021 online plaatsvinden.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie, voorzien van brief en CV, kunt u, uitsluitend via onderstaande link, tot uiterlijk 15 december 2020 richten aan de heer drs. H.G. van Liempd, directeur TSB, Tilburg University. De gesprekken zullen begin januari 2021 online plaatsvinden.

Solliciteer uiterlijk op 14 dec. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).