Hogeschoolhoofddocent / Senior Onderzoeker Opleiding FM

Hogeschoolhoofddocent / Senior Onderzoeker Opleiding FM

Geplaatst Deadline Locatie
16 dec 14 jan Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Haagse Hogeschool heeft een vacature voor een Hogeschoolhoofddocent / Senior Onderzoeker Opleiding FM

Functieomschrijving

De opleiding Facilitair Management hecht veel belang aan de ontwikkeling van het onderzoekend vermogen en de kritische houding van haar bachelor studenten. De opleiding heeft brede ervaring met het doen van praktijkgericht onderzoek, waarbij reststromen en circulariteit binnen het facilitaire domein belangrijke thema’s zijn. Docent-onderzoekers en studenten werken daarbij gezamenlijk aan langer lopende onderzoeksprojecten. De opleiding doet dit in nauwe samenwerking met lectoraten en externe partners. De opleiding heeft de ambitie het lopende onderzoek door te ontwikkelen in een meer structurele onderzoekslijn en zoekt daarvoor een recent gepromoveerde onderzoeker met affiniteit tot het facilitaire werkveld.
Als hogeschoolhoofddocent speel je een belangrijke rol in het uitbouwen van het bestaande onderzoek bij Facility Management. De faculteit streeft er daarbij naar het onderzoek bij Facility Management uit te laten groeien tot een eigenstandig lectoraat. Voor het uitvoeren en begeleiden van onderzoek en het verwerven van externe onderzoeksgelden reserveren we 60% van je aanstelling. Je wordt daarbij begeleid door Dr. Mark P. Mobach, lector Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker bij De Haagse Hogeschool en tevens lector Facility Management bij de Hanzehogeschool Groningen, in nauwe samenwerking met de lectoren van het kenniscentrum Mission Zero van de Haagse Hogeschool, waar je activiteiten tevens zullen worden ingebed. Samen met de lector begeleid je docent-onderzoekers en promovendi. Verder geef je onderwijs aan studenten op bachelor niveau en - op termijn - op masterniveau. Je bent daarbij lid van het docententeam van Facility Management en valt daarmee onder de HR verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager.

Specificaties

De Haagse Hogeschool (HHS)

Functie-eisen

Wij willen natuurlijk graag dat jij succesvol wordt in deze functie. Daarom vinden wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij:

 • Gepromoveerd bent op een onderzoeksgebied met groot raakvlak met het facilitaire domein;
 • Sterke affiniteit hebt met het toepassen van duurzaamheid binnen het facilitaire domein;
 • Ervaring hebt met praktijkgericht onderzoek;
 • In staat bent onderzoekers te begeleiden in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek;
 • Over een professioneel netwerk beschikt in het facilitaire veld;
 • Bij voorkeur ervaring hebt met het schrijven van subsidieaanvragen.

Ervaring in het hoger onderwijs is een pré, net als het bezit van een didactische kwalificatie (BDB).

Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden uit jouw werkervaring waaruit duidelijk wordt dat jij:

 • Jouw netwerk onderhoudt en kunt inzetten in het onderwijs en onderzoek;
 • Collega’s en studenten kunt inspireren, coachen en bijsturen;
 • Ambitie en potentie hebt om je op termijn te ontwikkelen tot (associate) lector.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar met zicht op een vast dienstverband (D3).

Wat bieden wij?

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met zicht op een vast dienstverband (D3), met een omvang van 0,5 -0,7 fte; 20-28 uur per week;
 • Een salaris van minimaal € 5.092,01 en maximaal € 6.202,13 bruto per maand (schaal 13) bij een volledige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag (onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-hbo);
 • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een zeer ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen;
 • Een zeer goed te bereiken werkplek in Den Haag: zowel met de trein (we zitten naast station Hollands Spoor), als met de auto (ruime parkeergelegenheid), ook vanuit bijvoorbeeld Delft, Rijswijk, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam;
 • De ruimte en middelen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Werkgever

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen. 

Afdeling

Bacheloropleiding Facility Management

De Bacheloropleiding Facility Management van De Haagse Hogeschool verzorgt het onderwijs aan circa 700 studenten. De opleiding heeft enthousiaste medewerkers en biedt studenten een krachtige leeromgeving, een uitstekende accommodatie en de garantie op een kwalitatief hoogwaardige opleiding.

Wil je meer weten over de faculteit?
De faculteit Management & Organisatie (MO) verzorgt het onderwijs aan circa 4000 studenten van de opleidingen Bedrijfskunde, Communicatie/ICM, European Studies, Facility Management en Human Resource Management. De faculteit bestaat uit ca. 275 medewerkers.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf; Management; Marketing en communicatie; Financiën
 • Economie; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur; Voeding
 • 20—28 uur per week
 • €5092—€6202 per maand
 • Gepromoveerd
 • AT 20202810

Werkgever

De Haagse Hogeschool (HHS)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag

Bekijk op Google Maps