Monitor (CRA) klinisch wetenschappelijk onderzoek

Monitor (CRA) klinisch wetenschappelijk onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
27 jan 23 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Clinical Trial Center (CTC) is op zoek naar een enthousiaste monitor ter versterking van de Erasmus MC Monitor Unit.

Als monitor draag je bij aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit waarmee studies van onderzoekers in het Erasmus MC worden uitgevoerd in de deelnemende ziekenhuizen. Dit betreft Investigator Initiated studies in fase I, II en III, binnen een diversiteit aan ziektebeelden en specialismen. Je wordt onderdeel van een ambitieus en groeiend team.

Je werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van ziekenhuizen in Nederland en in beperkte mate België. Je voert studie specifieke visites, kwalificatie visites, initiatie visites en close-out visites uit en verzorgt desbetreffende rapportages en trainingen. Je begeleidt de onderzoekers bij het oplossen van de geconstateerde bevindingen. Je stelt monitor plannen op en bent betrokken bij de voorbereiding van de diverse ziekenhuis visites.

Daarnaast ben je betrokken bij kwaliteitsborging van klinisch onderzoek via de monitorpool. Deelnemers van de monitorpool worden door jou getraind om zelfstandig verwaarloosbaar risico onderzoek te monitoren. Ook adviseer je onderzoekers over het inrichten van de monitoring voor de eigen studie. De functie is vergelijkbaar met die van een CRA.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Wij zoeken een teamplayer met relevante werkervaring die initiatief toont, organisatietalent heeft, zorgvuldig werkt en zich wil ontwikkelen op het gebied van klinische studies. Jouw aanpakkersmentaliteit zorgt ervoor dat jij al snel een onmisbare schakel in het team bent. Je hebt zin om met energie ons leuke team te komen versterken!

Daarnaast:
 • heb je een opleiding op hbo- of academisch niveau waarin je de nodige (bio)medische kennis en wetenschappelijke vaardigheden hebt opgedaan;
 • ben je op de hoogte van regelgeving rondom klinisch onderzoek;
 • kun je een recent GCP of BROK certificaat overleggen;
 • heb je werkervaring met klinisch (geneesmiddelen) onderzoek, bij voorkeur in een rol als monitor/CRA, datamanager, researchcoördinator of vergelijkbaar;
 • heb je een rijbewijs, de beschikking over een auto en ben je bereid om veel te reizen.
We zoeken meerdere nieuwe collega's. Zowel kandidaten met een junior als senior profiel worden van harte uitgenodigd te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
 • Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.712,- voor een monitor (schaal 8) of maximaal € 4.200,- voor een senior monitor (schaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

Het Clinical Trial Center (CTC) ondersteunt Investigator Initiated klinisch wetenschappelijk onderzoek op vele vakgebieden in de breedste zin van het woord. Onderzoekers uit het Erasmus MC, omliggende ziekenhuizen maar ook externe sponsors weten ons te vinden voor professionele onderzoeksondersteuning, waaronder monitoring. Het CTC beschikt over up-to-date kennis, ruime ervaring en is praktisch in de subsidie aanvraag, opzet, uitvoer en coördinatie van mensgebonden klinisch onderzoek. Het CTC bestaat uit ongeveer 80 medewerkers, werkzaam in teams gespecialiseerd in het faciliteren van mensgebonden klinisch onderzoek met subsidie aanvragen, METC indieningen, trial- en datamanagement, research verpleging, ICT-ondersteuning en monitoring.

De Erasmus MC Monitor Unit is een positief ingesteld, flexibel en energiek team dat zich inzet voor onderzoekers in het Erasmus MC en daarbuiten. De Monitor Unit wil zich blijven ontwikkelen als kennis- en expertisecentrum op het gebied van monitoring voor Erasmus MC onderzoekers.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €2769—€3712 per maand
 • HBO
 • 04.14.21.TDdH-P690207-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you