Teamleider personeels- en salarisadministratie

Teamleider personeels- en salarisadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
19 feb 8 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling P&O bestaat uit medewerkers personeels- en salarisadministratie, adviseurs P&O, een beleidsmedewerker, een managementassistent en het hoofd. Voor de personeels- en salarisadministratie is de AHK op zoek naar een: Teamleider personeels- en salarisadministratie.
Het team personeels- en salarisadministratie (PSA) bestaat uit drie ervaren professionals. Op dit moment vallen zij nog organisatorisch onder het hoofd P&O. De personeels- en salarisadministratie wordt uitgevoerd voor ca. 950 medewerkers in loondienst en er wordt gewerkt met een gedigitaliseerd personeelsinformatiesysteem: HR2day. De PSA-medewerkers ondersteunen ieder enkele academies en werken daarbij nauw samen met een of meerdere personeelsadviseurs. Daarnaast worden er bij de PSA AHK-brede taken uitgevoerd op het gebied van sociale zekerheid, pensioenen, cao en weten regelgeving. De teamleider PSA is een nieuwe functie binnen de afdeling P&O.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van de AHK en de verantwoording naar de accountant. Je zorgt voor een goede planning en uitvoering van taken, het voldoen aan wet- en regelgeving en de verbetering van administratieve processen. Je geeft leiding aan de medewerkers PSA, zorgt voor een goede taakverdeling en geeft medewerkers de kans zich te ontwikkelen. Je bent eigenaar van HR2day, zorgt in samenwerking met de functioneel beheerder voor verbeteringen en vernieuwingen en organiseert een goede informatie- en instructievoorziening voor de gebruikers van HR2day. Je bent de rechterhand van het hoofd P&O bij het analyseren van vraagstukken, het adviseren over oplossingsrichtingen en het leveren van benodigde managementinformatie. Je speelt een verbindende rol tussen het team PSA en de adviseurs P&O en werkt nauw samen met teamleiders van andere afdelingen, zoals de financiële administratie en ICT.

Specificaties

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

Functie-eisen

De teamleider die wij zoeken is een coachend leidinggevende met enkele jaren aantoonbare leidinggevende ervaring in de non-profit sector, bij voorkeur in het onderwijs. Je weet wat leidinggeven aan een administratie betekent. Inhoudelijk heb je kennis van personeels- en salarisadministratie in de breedste zin, je bent in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie en bij voorkeur een diploma Vakopleiding Payroll (VPS), en bent goed op de hoogte van wet- en regelgeving. Je hebt kennis van en affiniteit met geautomatiseerde personeels- en salarissystemen en werkt gemakkelijk met Microsoft Office, met name Excel. Mede door jouw planmatige aanpak ben je in staat overzicht te creëren in het werk. Je verbindt ‘denken’ en ‘doen’ met elkaar en koppelt dat aan inzet en passie voor je rol als leidinggevende. Je adviesvaardigheid en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend en je hebt minimaal hbowerk- en denkniveau. Je bent stressbestendig en bewust van de eigen positie met een goed gevoel voor verhoudingen. Je staat open voor feedback en bent betrouwbaar. Binnen de AHK beweeg je je gemakkelijk en zelfstandig en je beschikt over een dienstverlenende instelling. De AHK vindt diversiteit belangrijk en we streven naar een inclusief samengesteld personeelsbestand. We lezen graag in je sollicitatiebrief hoe jij daaraan kan en wilt bijdragen. In de selectieprocedure wordt hier rekening mee gehouden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Eerste instantie een dienstverband voor een jaar.

Je gaat werken in een inspirerende en informele werkomgeving aan de Jodenbreestraat in hartje Amsterdam. Gedurende de coronapandemie wordt er gewerkt vanuit huis. Het thuiswerken wordt vanuit de AHK ondersteund met een laptop, een mobiele belfaciliteit, een thuiswerkvergoeding en indien noodzakelijk ook kantoormeubilair.
Het betreft een vaste formatieplaats die voor 0,8 tot 1,0 fte kan worden ingevuld, met in eerste instantie een dienstverband voor een jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 bruto per maand (Hoofd-B, schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband. De AHK biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao-hbo, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ABP-pensioenregeling, een ruime vakantieregeling, een goede reiskostenvergoeding en studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Werkgever

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) bestaat uit de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie voor Theater en Dans. In tal van specialistische hbo-studierichtingen op bachelor- en masterniveau leidt de AHK studenten op tot het nationale en internationale werkveld van kunst, cultuur en erfgoed. De opleidingen worden gegeven op verschillende locaties in het bruisende centrum van Amsterdam. Een groot deel van de academies mag zelf studenten selecteren, het niveau is hoog en de vraag is vaak groter dan het aanbod. AHK-studenten zijn zeer gemotiveerd en prestatiegericht, hetzelfde geldt voor het personeel. Passie zit in het DNA van de organisatie. Binnen de AHK zijn de ondersteunende diensten centraal ondergebracht in het Servicebureau, bestaande uit de afdelingen Concerncontrol, Centrale administratie en inkoop, ICT, Kwaliteit, communicatie en beleid (KCB), Informatiemanagement, Huisvesting en beheer en Personeel en organisatie (P&O).

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Beleid- en staf; Management; Onderwijs
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €2845—€4307 per maand
  • HBO
  • SP Teamleider

Werkgever

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Jodenbreestraat 3, 1011 NG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you